2777
2789
عنوان

کسی هست که به حرفام گوش بده به عنوان درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 53 پست
عزیزم من کامل به حرفات تا صبح گوش میدم.هر چی حرف داری بگو.تمام تلاشت رو بکن که امسال کنکور قبول بشی ...

خدا خیرت بده که گوش میدی . میدونی من حتی به اینم فکر کردم که بابامو بکشم و بعدش اعدام بشم اونجوری دیگه خودکشی نیست ، ولی از اون کارم میترسم 😞

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه با اجاره بالا و حقوق کم نمیتونیم زندگی کنیم 

تا وقتی مامانت بخاطر حرف مردم زندگی میکنه هم خودش زندگی سختی داره هم شما سه تا بچه 

فقط طلاق بگیره.تو و خواهر و برادرت چرا باید آیندتون با پدرتون نابود بشه و سختی بکشید؟

حرف مردم مهم تره یا اینده شما سه تا بچه؟تو بزودی میری دانشگاه انشالله ولی برادر و خواهرت باید چند سااااال زندگی با پدرت رو تحمل کنن.بد تر از همه خود مامانت که تا آخر عمر باید تحملش کنه.طلاق بگیره راحت بشه 

من  اعتقادم به خدا خییییلی کم شده از بس سر نماز گریه کردم و جوابی نشنیدم ، عزیزم درصدام منفیه خ ...

عزیزم کافیه همه چیو بذاری کنار و تلاش کنی الان شما مشکلت چیز دیگه ای هست و تو تاپیکتون جای این نیست خیلی در مورد کنکور صحبت کنم اما بخدا اونایی که دو سه ماه اخرو بکوب خوندن برد کردن و قبول شدن 

پس دور از دسترس و امکان نیست

کنکور قبول بشی زندگیت خیلی تغییر میکنه چون هم راحت میتونه دانشگاه بری و سرکار بری و برای اینده ی خودتو و خانوادت تلاش کنی

تا وقتی مامانت بخاطر حرف مردم زندگی میکنه هم خودش زندگی سختی داره هم شما سه تا بچه  فقط طلاق ب ...

دقیقا همینطوره حرفات واقعا درسته سعی میکنم الآنم باهاش حرف بزنم هر چند امیدی ندارم اون عادت کرده به ظلم دیدن

خدا خیرت بده که گوش میدی . میدونی من حتی به اینم فکر کردم که بابامو بکشم و بعدش اعدام بشم اونج ...

عزیزم کاری نکردم وظیفه هست.هر چ صحبت داری بگو .نه این کار هیچی رو درست نمیکنه.هم قاتل خودت میشی و هم قاتل بابات.چون میدونی با کشتن بابات اعدام میشی پس این هم ی نوع خودکشی غیر مستقیم هست .الان داری صورت مسئله رو پاک میکنی.خود مسئله رو حل کن به جا پاک کردن صورت مسئله.

عزیزم کافیه همه چیو بذاری کنار و تلاش کنی الان شما مشکلت چیز دیگه ای هست و تو تاپیکتون جای این نیست ...

خدا خیرت بده عزیزم که وقت میزاری برام ، من خودمم قصد شروع دارم فقط خیلی نا امیدم ، بنظرت رشته بدون کنکور که خوابگاه داشته باشه خوبه ؟ میگم اگه نشد برم رشته بدون کنکور 

دقیقا همینطوره حرفات واقعا درسته سعی میکنم الآنم باهاش حرف بزنم هر چند امیدی ندارم اون عادت کرده به ...

آخه مامانت خدا رو شکر حقوق هم داره 

بخدا ما ی همسایه داشتیم شوهرش خیانت کار بود .زنه طلاق گرفت رفت یه شهر دیگه با بچهاش.الان تقریبا ده سال میشه.باید ببینی چقدررر زندگی خوبی دارن و خوشحالن.باید ببینی چ خونه قشنگ و زندگی خوش و خرمی با بچهاش داره

عزیزم کاری نکردم وظیفه هست.هر چ صحبت داری بگو .نه این کار هیچی رو درست نمیکنه.هم قاتل خودت میشی و هم ...

آره درسته حرفات البته من خودمم بزدلم نمیتونم اینکارو کنم 

بازم ممنون که باهام حرف زدی ❤️❤️

خدا خیرت بده عزیزم که وقت میزاری برام ، من خودمم قصد شروع دارم فقط خیلی نا امیدم ، بنظرت رشته بدون ک ...

اگر نشد برو رشته بدون کنکور دولتی که فقط پول خوااه بدی .ی شهر بزرگ مثل تهران هم برو که تو دوران دانشجویی بتونی کار هم کنی و پس انداز کنی و تو همون تهران موندگار بشی چون خیلی فرصت های شغلی هست .دیگه بعد درس و دانشگاهت نیایی شهرت و پیش پدرت .همون تهران یا شهر های خیلی بزرگ کار متناسب با رشته ات پیدا کنی.برا هر رشته ای تو شهر های بزرگ کار هست .

اگر نشد برو رشته بدون کنکور دولتی که فقط پول خوااه بدی .ی شهر بزرگ مثل تهران هم برو که تو دوران دانش ...

آره هر چی دورتر بهتر ، اینکه بخوام بابامو کاراشو نبینم بهترین هدیه ای که خدا می‌تونه بهم بده حالا که مرگش نمیده همین دانشجوی شهر دور شدن بهترین کاره 

خدا خیرت بده عزیزم که وقت میزاری برام ، من خودمم قصد شروع دارم فقط خیلی نا امیدم ، بنظرت رشته بدون ک ...

البته اول تلاشت رو بکن که بعدا پشیمون نشی.اخه تیزهوشان هم هستی  و معلومه با استعدادی ماشالله فقط مشکلت عدم اعتماد بنفسه.انرژی منفی قدرتش چند برابر انرژی مثبته.انقدر از کلمات منفی برای خودت استفاده نکن.جملات مثبت مثلا من با اعتماد بنفسم .من خوشبختم.من زندگی رو دوست دارم و ...بلند با خودت تکرار کن.خودتو باور داشته باش .بخدا جدی میگم .تیزهوشان قبول شدن کار هر کسی نیست .راستش من خودم نتونستم قبول بشم با اینکه تلاش کردم ولی تو قبول شدی.خیلی خودتو دست کم گرفتی

اگر نشد برو رشته بدون کنکور دولتی که فقط پول خوااه بدی .ی شهر بزرگ مثل تهران هم برو که تو دوران دانش ...

واقعا ممنونم که باهام حرف زدی ببخشید اگه ناراحتت کردم ❤️

واقعا ممنونم که باهام حرف زدی ببخشید اگه ناراحتت کردم ❤️

خواهش میکنم .من کاری نکردم وظیفه بود .اگر هر حرفی باز هم داری حتما حتما حتما بگو من کامل گوش میدم در خدمتم .منم 18سالمه مثل دوست خودت بدون😘😘