2777
2789
عنوان

کسی هست که به حرفام گوش بده به عنوان درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 53 پست
البته اول تلاشت رو بکن که بعدا پشیمون نشی.اخه تیزهوشان هم هستی  و معلومه با استعدادی ماشالله فق ...

ممنونم واقعا حرفات بهم انگیزه داد نمی‌دونم آخه همکلاسیهام اینقدر بهترن فکر نمیکنم جا برای من باشه من درصدام منفیه یعنی بودن من تو این مدرسه اونقدر هم واسه کنکور تاثیر نمیزاره 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
خواهش میکنم .من کاری نکردم وظیفه بود .اگر هر حرفی باز هم داری حتما حتما حتما بگو من کامل گوش میدم در ...

چقدر خوب همسن منی ، خیلی مهربونی بازم ممنونم ❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  اعتقادم به خدا خییییلی کم شده از بس سر نماز گریه کردم و جوابی نشنیدم ، عزیزم درصدام منفیه خ ...

عزیزم داری امتحان الهی به درگاه خدا میدی .امیدوارم تو این امتحان نمره 20 بگیری که این امتحان مهم ترین امتحان زندگی هر آدمی هست .مشکلاتت هم تو رو قوی میکنن نگران نباش عزیزمممم.منم بار ها از شدت مشکلات زیادم گریه کردم .مبادا انقدر غصه بخوری که خدا نکرده افسردگی بگیری و مشکلاتت زیاد تر بشه.وقتی ناراحتی با خدا حرف بزن یا با ی دوست مورد اطمینان یا اگر به کسی اعتماد نداری مشکلاتت رو کاغذ بنویس بعد پارشون کن.نماز هم خیلی آدم رو آروم میکنه حتما بخون.وقتی که مشکلاتت که زیاد میشن و اذیت میشی فقط به یاد خدا باش که رفتار تو رو داره نگاه میکنه .میبینه این امتحان الهی رو خوب انجام میدی یا بد .حواست باشه .بعد هر سختی آسانی هست .خود خدا تو قرآنش گفته

خواهش میکنم .لطف داری بهم مرسی از تو که منو قابل دونستی که مثل ی دوست باهام درد و دل کنی😘😘😘😘

❤️❤️❤️😘 برات دعا میکنم واقعا نیاز داشتم دردودل کنم الان حالم بهتر شد واقعا ، خدا دلتو شاد کنه عزیزم 

ممنونم واقعا حرفات بهم انگیزه داد نمی‌دونم آخه همکلاسیهام اینقدر بهترن فکر نمیکنم جا برای من باشه من ...

همکلاسی هات وضعشون بهتره چون دارن شدید تلاش میکنن.تو هم اگر تلاش کنی درصدات انشالله عالی میشن .باور کن شرایط تو تنها سخت نیست.ی دختره بود نامادری داشت بعد تو سال کنکورش نامادریش دختره رو مجبور میکرد  همه کار ها خونه رو انجام بده.بعد دختره با خواهرش آهسته بدون اینکه نامادری بفهمه ی مشاوره با قیمت مناسب گرفته بودن .بعد دختره باورت میشه پزشکی قبول شد؟

خیلی ها شرایط بد تر از تو دارن یا بهتر از تو ولی کسی که تلاش کنه موفق میشه.

❤️❤️❤️😘 برات دعا میکنم واقعا نیاز داشتم دردودل کنم الان حالم بهتر شد واقعا ، خدا دلتو شاد کنه عزیزم ...

مرسی ممنونمممم

خدا رو هزار مرتبه شکر که تونستم حالت رو خوب کنم .خدا رو شکر 😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤

مرسی ممنونمممم خدا رو هزار مرتبه شکر که تونستم حالت رو خوب کنم .خدا رو شکر 😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤

😘❤️❤️💕💕

خدا خیرت بده عزیزم که وقت میزاری برام ، من خودمم قصد شروع دارم فقط خیلی نا امیدم ، بنظرت رشته بدون ک ...

الان دانشگاه های ازاد همه ی رشته ها بدون کنکور ثبت نام میکنن فقط بجز رشته ی پزشکی و پیرا پزشکی

البته خب ملزم پرداخت شهریه هستی

خیلیا رو دیدم که ازاد خوندن و خیلی ام موفق بودن

چون حین تحصیل تو رشته ی خودشونم کار کردن و موفق تر بودن

خلاصه راه های زیادی برای موفقیتت وجود داره فقط کافیه تلاش کنی 

به مرگ و خودکشی و...فکر نکن از سلامتی و هوش و فرصت زندگی که خدا بهت داده در بهترین راه استفاده کن

موفق باشی 

انشالله نگاه خدا همراهت باشه