2777
2789
عنوان

کسی هست که به حرفام گوش بده به عنوان درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت خودش مقصره عزیزم با اینکه حقوق داره و شاغله نه تنها از این شوهر اشغال دزد  جدا نمی ...

حالم از سادگیه مامانم بهم میخوره از خانوادش بیشتر مامانمو پر کردن بچه بیار زندگیت خوب میشه فکر کن نذر برداشتن برای بچه پسر که عصای دستش بشه از تمام وجودم ازشون بدم میاد

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
بیشتر مشکل منم همینه کنکور من مدرسه تیزهوشان هستم ولی جزو تنبلای کلاس هیییچ امیدی به قبولی ندارم در ...

تلاشتو بیشتر کن عزیزم ، بیشتر بخون و به حرفای بقیه اهمیتی نده 

سعی کن فکرتو فقط رو درست بذاری

عزیزم، اینا بدون خدا هست و بزرگ متاسفانه ظلم خیلی زیاد شده ، منام چمد روز دلم گرفته کسی نیست باهاش ح ...

ترک کردن کار اون نیست این پونزده ساله معتاده 😔

حالم از سادگیه مامانم بهم میخوره از خانوادش بیشتر مامانمو پر کردن بچه بیار زندگیت خوب میشه فکر کن نذ ...

هرکس چوب حماقتشو هم خودش میخوره هم اطرافیانش 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

عزیزم من کامل به حرفات تا صبح گوش میدم.هر چی حرف داری بگو.تمام تلاشت رو بکن که امسال کنکور قبول بشی و بری از اون خونه.نگران نباش .چرا با مامانت خونه جدا نمیگیرید؟طلاق نگیره ولی خونه جدا اجاره کنید که راحت بشید 

بیشتر مشکل منم همینه کنکور من مدرسه تیزهوشان هستم ولی جزو تنبلای کلاس هیییچ امیدی به قبولی ندارم در ...

این حرف نزن دختر خوب مامانت همین طوری کلی سختی تحمل میکنه به این چرندیات اصلا فکر نکن .از خدا براتون آرامش میخوام فقط درس بخون بخون تا تو رشته خوب تو دانشگاه دولتی قبول بشی وبتون خانواده اتو به کمک خدا نجات بدی موفق باشی عزیزم

این حرف نزن خودکشی چی 

همین الان زنگ بزن به ۱۴۸۰ 

قشنگ مشکلت بگو بهت میگن چیکار کنی و امید به خدا را هم دیگه فراموش نکن ، زنگ بزن همین الان عزیز

عزیزم کجا گفتن هر کی که نمره اش بیست بوده صد در صد کنکور قبول شده و کسی که درسش خوب نبوده قبول نشده

شما چون تو تیزهوشانی از خیلیا جلوتری

فقط کافیه این چند ماه را تمرکز کنی و درس هایی که سوالات بیشتری ازش طرح میشه را بخونی

پس تمام تمرکزتو بذار برای درست و تلاش کن 

انشالله به هدفت میرسی

خدا خیلی بزرگه 

خود خدا کمکت کنه

اگه مطمینی بدون پدرت اوضاعتون بهتره ...خوبه که مامانتو به طلاق تشویق کنی ...مامانتم به جای مهریش می‌ ...

عزیزم به همون خدا قسم طلاق بهترین و تنها راه حل خوشبختیمونه من دختر عمم یتیمه همش دلم میخواد جای اون باشم اینقدر خوشبخته ، همش دعا میکنم یا بابام بمیره یا من گفتم دلایل مامانمو طلاق نمیگیره واسه همون دلایل 

به کمپ زنگ بزن بزار بیان ببرنش ترکش بدن .یا مامانت تشویق کن ازش جدابشه در هرحال تو درست بخون یه ادم موفق بشی بجایی برسی حداقل یکم از دردای خودت ومادرت کم بشه بهت افتخارکنه

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

عزیزم من کامل به حرفات تا صبح گوش میدم.هر چی حرف داری بگو.تمام تلاشت رو بکن که امسال کنکور قبول بشی ...

میگه با اجاره بالا و حقوق کم نمیتونیم زندگی کنیم 

عزیزم کجا گفتن هر کی که نمره اش بیست بوده صد در صد کنکور قبول شده و کسی که درسش خوب نبوده قبول نشده ...

من  اعتقادم به خدا خییییلی کم شده از بس سر نماز گریه کردم و جوابی نشنیدم ، عزیزم درصدام منفیه خیلی دلم میخواد قبول بشم ولی حجم درسا زیاد و وقت کم و پایه ضعیفی دارم 😔

به کمپ زنگ بزن بزار بیان ببرنش ترکش بدن .یا مامانت تشویق کن ازش جدابشه در هرحال تو درست بخون یه ادم ...

هعیی مامانم نمیزاره