2777
2789

توروخدا اگه وقت دارید میشه باهام حرف بزنید آرومم کنید

من اصلا نمی‌خواستم این کاربری رو با زندگیه بدم خراب کنم ولی دیگه تحمل ندارم

من بابام معتاده دزدی هم می‌کنه و با افتخار میاد تعریف می‌کنه خودش ، بار ها هم گرفتنش ولی نمی‌دونم اینکه میگن دستو قطع میکنن چرا واسه اینو قطع نمیکنن ، حقوقم نداره فقط یه اجاره خونه ماهی دو میلیون میاره که اونم بیشتر خرج موادش میشه ، قبلش هم به مامانم علنی خیانت کرده 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

حالا مامانم ماشین داره و ماهی هفت میلیون حقوقشه هزار بار بهش میگم طلاق بگیر نمیگیره مشکلش هم نداشتن خونه و حمایت خانواده هست ، خانوادش یه بار دیگه که مامانم میخواست طلاق بگیره گفتن میخوای ج . ن . د . ه خونه باز کنی (یه خواهر ۱۴ساله و یه برادر یه ساله دارم ) من خودمم ۱۸ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز مامانم از اداره اومد خسته بود به جای یک ساعت خواب ظهر دو ساعت خوابید و بابام یکم بچه رو نگه داشت (اصلا بچه رو نگه نمی‌داره شب تا صبح کنار موادش جلوی تلویزیونه) بعد که مامانم بیدار شد و یکم گذشت خیلی بد گفت خوابت کامل بوده و بچه رو نگه دار ( مامانم میخواست غذا درست کنه ) مامانم گفت زورت اومده یکم بیشتر خوابیدم ؟ بابامم محکم با مشت زد تو کمرش (اولین باره همچنین گوهی میخوره بعد از قطع شدن حقوقش ) من اینقدر حالم بد شد از این همه وقاحت ، باید پای مامانمم ببوسه که تحملش می‌کنه بعد با مامان اینجوری کرد

من با تموم وجودم ازش متنفرم به مامان مظلومم میگه تو بچه ها رو تحریک میکنی بر علیه من ، نمی‌خواد باور کنه که ظلم هاشو ما می‌بینیم

۱۸ سالمه امسال کنکور دارم

عزیزم میدونم ک این مشکلات و ناراحتی ها خیلی برات سخته و تحمل کردنش سخت‌تر اما باوجود این اتفاقات بازم سعی کن ک درسامو خوب بخونی و یه رشته خوب تو یه جای خوب قبول بشی منم برات کلی دعا میکنم

مامانت خودش مقصره عزیزم با اینکه حقوق داره و شاغله نه تنها از این شوهر اشغال دزد  جدا نمیشه بلکه سه تا سه تا بچه میاره ازش!!!!!!!!!

به فکر خودت باش فقط

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
حالا مامانم ماشین داره و ماهی هفت میلیون حقوقشه هزار بار بهش میگم طلاق بگیر نمیگیره مشکلش هم نداشتن ...

عزیزم، اینا بدون خدا هست و بزرگ متاسفانه ظلم خیلی زیاد شده ، منام چمد روز دلم گرفته کسی نیست باهاش حرف بزنم میریزم تو خودم دیشب چند لحظه گریه کردم امروزم تو مدرسه ناراحتم کردن یه سری بی فرهنگ ها که البته مهم نیست ، مهم خدا است ، از خدا کمک بخواه و اینگه اگه مادر شما طلاق بگیره با توجه به اینکه یه خواهر ۱۴ ساله و یه بردار ۱ ساله دارید اینا آسیب میبنن، کمک کنید به پدرتون‌ که مواد ترک کن ،ببریدش مرکز کمپ‌ و تا جای ممکن حمایت کنید و امیدوارم انشالله مشکلتون حل بشه و دوباره آغوش‌ گرم‌ حس کنید ، مشکلات همه جا هست ناراحتی و... ولی خدا هم هست امیدوارم شاد باشید وسلامت 

امسال خوب بخون بذار کنکور قبول بشی بعد انشالله کار پیدا کن خودتو و مامانت و خواهر و برادرتو نجات بده ...

بیشتر مشکل منم همینه کنکور

من مدرسه تیزهوشان هستم ولی جزو تنبلای کلاس هیییچ امیدی به قبولی ندارم درصدام همه منفی توی مدرسه هم تحقیرم میکنن ، خیلی به خودکشی فکر میکنم ولی خاک تو سرم میترسم خیلی بزدلم