2777
2789
عنوان

سکه بخرم یا دلار

2620 بازدید | 20 پست

یه 200تومن با وام جور کردیم که خواستیم ماشین یکی از محصولات سایپا بخریم که کشید بالا چندتا دیدیم بین 220تا 240یا دبه دراوردن قیمت بالا کشیدن یا منصرف شدن از فروش دیگه کلا بیخیال ماشین شدیم چون فعلا یه پراید داریم حالا شوهرم میگه دلار با کارت ملی میدن ثبت نام کردیم 4000تا میتونیم بخریم بنظرتون خوبه یا سکه بخریم الان طلا یکم کاهشی

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای مستعمل بگیری بهتره

اتفاقا دیروز در حد 120تومن یکی طلا داشت که تو دیوار گذاشته بود اما طلا دیروز خیلی بالا بود نخریدم تو طلا فروشی هم بخری با 7 درصد سود باز 1850تومن درمیاد

اتفاقا دیروز در حد 120تومن یکی طلا داشت که تو دیوار گذاشته بود اما طلا دیروز خیلی بالا بود نخریدم تو ...

ببین سکه خوبه ولی الان حباب سکه خیلی زیاده

دلارم که الان با این وضع اقتصادی و شرایط ریسکه

شما نظرتون رو چیه میخواید چی بخرین؟ 

من دیشب با یه طلا فروش آشنا صحبت کردم ،گفت که طلای دست دوم بهت میدم موقع فروش سود کنی 

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
ببین سکه خوبه ولی الان حباب سکه خیلی زیاده دلارم که الان با این وضع اقتصادی و شرایط ریسکه

یه طلا فروش همین گفت دیروز خواستیم بخریم میگفتن 19به بالا یعنی تا این حد بالا بود طلا فروش گفت حبابش بترکه 2تومن زیر قیمت میاد

منم ۲۰۰ دارم نمیدونم چیکار کنم   هر چی بمونه بی ارزش میشه   خودمم موندم

هیچی مثل ملک سود نداره اما با 200تومن که نمیشه ملک خرید ما میخوایم چیزی بگیریم پولمون از نقدینگی خارج بشه که ارزشش نیاد پایین بعدا باز وام جورکنیم جمع کنیم شاید روزی یه آلونک بتونیم بخریم

عزیزم فضولی نباشه 

ولی از کدوم بانک وام گرفتین و شرایطش چطوره و هر ماه چقد‌ پرداخت میکنین 

منو شوهرم خیلی وقته در به در دنبال وامیم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
عزیزم فضولی نباشه  ولی از کدوم بانک وام گرفتین و شرایطش چطوره و هر ماه چقد‌ پرداخت میکنین  ...

بانک ملی  باید پول بخوابونی حساب مثلا هر ماه که بمونه به اندازه پولت برابر ماهش وام میده مثلا من 20تومن خوابوندم 3ماهه 60تومن بردارم چون جلو وام بسته بود 5ماه شد بهم 100تومن دادم اما کارت اعتباری بود فقط میتونی اینترنتی خرید کنی یا به کارتخوان بکشی ولی نمیشه انتقال داد مثلا میشه بری ماشین بخری کارت بکشی طلا بخری یا لوازم خونه من برا 100تومن دوتا ضامن بردم اما بعضی بانکها 3تا میخوان

بانک ملی  باید پول بخوابونی حساب مثلا هر ماه که بمونه به اندازه پولت برابر ماهش وام میده مثلا م ...

مرسی عزیزم بابت پاسخت 

یعنی همینطور مثلا ۲۰بریزیم به کارت ملی 

و دست نزنیم

یا قبلش باید اقدامی بکنیم ک مثلا بانک اطلاع داشته باشه ما فلان مبلغو برای ۵ ماه میخوابونیم تو کارت ک بعد وام بگیریم؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!