_white_rose مدیر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 عنوان پسرابگن.امکان داره پسری از دختری خوشش بیاد ولی عمدا بی محلی کنه چون میدونه دختره اینطوری درگیرش میشه | مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 67 پست و حرص میخوره؟و میدونه که دختره اینطوری اذیت میشه. 1401/09/29 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 شما اینجوری هستی؟ میشه یکم توضیح بدی از خودت که از اون بیشتر سر در بیارم؟ مثلا خوشتون میاد لذت می ... حقیقتا من یه خورده مغرورم پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 نه منظورم اینه فکر کنم اینجوری به خودش بیاد و ببینه از اون خبرا نیس...ینی دیگه ببینه خودشو چس کردن و ... وقتی جوابتو نمیده.دیگه پیگیرش نشو ببین خودش چیکار میکنه کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 حقیقتا من یه خورده مغرورم مشکل منم اینه که بی قرارممیبینه از بی تفاوتی ها و بی محلیاش چقدر بی تابو بی قرار میشم،همون کار رو میکنه،،حتی سردتر میشه
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 وقتی جوابتو نمیده.دیگه پیگیرش نشو ببین خودش چیکار میکنه اخه میدونی چیه؟من قبلا بهش گفتم من اصلا خوشم نمیاد به کسی اصرار کنم یا پیگیرش شم...الان کاری کرده که دقیقا همونطوری شدم😂میبینه هر چی داره بی محلی میکنه من بیشتر پیام میدم و زنگ میزنم
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 اخه میدونی چیه؟ من قبلا بهش گفتم من اصلا خوشم نمیاد به کسی اصرار کنم یا پیگیرش شم... الان کاری کرد ... چی بگم والا کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 مشکل منم اینه که بی قرارم میبینه از بی تفاوتی ها و بی محلیاش چقدر بی تابو بی قرار میشم،همون کار رو ... حالا زیادش دیگه به نظرم خوب نیست منم یه کم اینطورم نه زیاد پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 حالا زیادش دیگه به نظرم خوب نیست منم یه کم اینطورم نه زیاد تو بهتر میدونی،قهوه ایش کنم درست میشه؟😂تا الان احترامشو نگه داشتم و در مقابل این رفتاراش چیزی نگفتم فقط دوبار اعتراض کردم اما قهوه ایش نکردمو بیشتر مواقع سکوت کردم با این اخلاقش راه اومدم
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 خوب هر کسی با هم فرق داره نظر من اینه احساس میکنم نباید زیاد دورش بگیری بی محلی تا حدو ... میخوام بهش بگم عجب ادم گهی هستی رامیناصلا واسه آدم ارزش قائل نیستیلطفا استوری های منو ریپلی نکن و نگو عکستو نذار چون تو هیچکاره ی منی و به تو مربوط نیس بایبعدشم دیگه قیدشو بزنم😂
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 تو بهتر میدونی،قهوه ایش کنم درست میشه؟😂 تا الان احترامشو نگه داشتم و در مقابل این رفتاراش چیزی نگف ... والا اگه دیگه زیاد بی محلی میکنه از قهوهای هم دو درجه بالاتر🤣🤣 پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 والا اگه دیگه زیاد بی محلی میکنه از قهوهای هم دو درجه بالاتر🤣🤣 اخه میدونی چرا؟چون قبلا بهم میگفت خانومم همسرم...کلا عوض شد انتربگم به نظرت؟یا یه هفته صبر کنم هیچ خبری هم ازم نباشه.پیام ندم استوری هم نذارم،ببینم میاد سمتم یا نه اگه نیومد اونوقت به یه بهونه ای قهوه ایش کنم.😄
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 والا اگه دیگه زیاد بی محلی میکنه از قهوهای هم دو درجه بالاتر🤣🤣 الان بهترین فرصته برای قهوه ای کردن میدونی چرا؟
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 اخه میدونی چرا؟چون قبلا بهم میگفت خانومم همسرم...کلا عوض شد انتر بگم به نظرت؟ یا یه هفته صبر ... حالا میخوای یه هفته صبر کنوالا دخترا تا بهشون بگی خانومم دیگه تو خیال خودش عروسی و بچه و ... میبینن😅😅😅 بخاطر همین زود گول میخورن پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 الان بهترین فرصته برای قهوه ای کردن میدونی چرا؟ چرا؟ پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 حالا میخوای یه هفته صبر کن والا دخترا تا بهشون بگی خانومم دیگه تو خیال خودش عروسی و بچه و ... میبین ... نه بابا من اصلا به ازدواج باهاش فکر نمیکنم چون کلا نمیخوام ازدواج کنم.ولی کلا محبتاش به دلم نشست.
_white_rose مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1205 چرا؟ چونکه یه جریانی پیش اومده بود که بهترین فرصت بود برای اینکه....نم بهش.😄ولی خب دیشب آشتی کردیم.😂۲۴سالته؟ همسنیما