2777
2789
اخه چجوری میتونن مقاومت کنن که از کسی که خوششون میاد باهاش ارتباط نگیرن یا جوابه پیامشو ندنو بی محلی ...

همه اینجوری نیستن.شاید با خودشون میگن طرف پر رو نشه.یا بزار اون دنبالم باشه .از افکار مریض

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این خودش اعتراف کرده که ازم خوشش میاد و... اما جواب ندادناش اذیتم میکنه

عزیزم تابستون دقیقا تو شرایط تو بودم .این ازت خوشش نمیاد داره سره کارت میذاره مثل اون طرفی ک ب من ابراز علاقه کرد.اصلا اصلا وا نده .جوابشو نده و بیخیالش شو

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
همه اینجوری نیستن.شاید با خودشون میگن طرف پر رو نشه.یا بزار اون دنبالم باشه .از افکار مریض

اخه این انگار‌ خوشش میاد باهام اینطوری کنه.میدونه بهشم گفتم که جوابه پیامم و تماسم رو بده و زود بده من اذیت میشم.عصبانیتمو دیده.که بهش گفتم بی محلی دیوونم میکنه و دیده خیلی درگیر و کلافه میشم.

و اینکه قبلا خیلی محبت میکرد یهو سرد شد..منو گذاشته بین زمین و هوا.

شایدم سرش جای دیگه گرمه که امیدوارم اینطوری نباشه

بهش پیام دادم یه سوال ازت میپرسم.ممنون میشم جواب بدی.میخواستم بدونم تو دوس داری این رابطه تموم شه یا ادامه پیدا کنه؟نمیخوام جواب ندی یا از این طریق منطورت رو برسونی.فقط دوس داری یا نه؟ رک جوابمو بده لطفا که اگه دیگه نمیخوای،از زبونت بشنوم کاملا دل بکنم.

جوابمو‌ نداد اصلا.

دو روز بعد عکسامو استوری کردم ریپلای کرد که 

(بسه دیگه عنشو درآوردی😒😞

هرچی هیچی نمیگم باز میزاره)

عزیزم تابستون دقیقا تو شرایط تو بودم .این ازت خوشش نمیاد داره سره کارت میذاره مثل اون طرفی ک ب من اب ...

اخه تو ،،روزای اول وویساشو گوش میدادی نمیدونی با چه محبتی و از ته دل حرف میزد..قشنگ مشخص بود..خیلی هم احساساتیه.

جدا ازم خوشش میومد

اخه این انگار‌ خوشش میاد باهام اینطوری کنه.میدونه بهشم گفتم که جوابه پیامم و تماسم رو بده و زود بده ...

بهش نقطه ضعف دادی.ببخشید ولی وقتت رو با این آدم تلف نکن.وقتی سوال واضح پرسیدی باید جواب بده آره یا نه.

آره  اینطوری خوبه

شما اینجوری هستی؟

میشه یکم توضیح بدی از خودت که از اون بیشتر سر در بیارم؟

مثلا‌ خوشتون میاد لذت میبرید؟یا دوس دارید دختره درگیرتون شه اینجوری؟کلا فازتون‌ چیه ممنون میشم جواب بدی

بهش نقطه ضعف دادی.ببخشید ولی وقتت رو با این آدم تلف نکن.وقتی سوال واضح پرسیدی باید جواب بده آره یا ن ...

اره انگار‌ داره از قصد اذیتم میکنه

شاید میخواد اینطوری منو بکشونه دنبال خودش؟

اره انگار‌ داره از قصد اذیتم میکنه شاید میخواد اینطوری منو بکشونه دنبال خودش؟

به نظر من که شما هم دنبالش نرو شخصیتت رو خرد نکن.اگه واقعا شما رو دوست داشته باشه خودش میاد.

اخه این انگار‌ خوشش میاد باهام اینطوری کنه.میدونه بهشم گفتم که جوابه پیامم و تماسم رو بده و زود بده ...

بخدا منم با همچین ادمی درگیر بودم .ی روز ی جوری رفتاز میکنه ک تو میگی این عاشق منه یه روز دیگه یه جوری رفتار میکنه انگار اصلا وجود نداری.این طرف ک من میگم حتی توی گروه با دوتا پسر صحبت میکردم باهام سرد میشد و تیکه مینداخت و حرصش میگرفت .حتی ی بار ی جا همه بودیم من با یه پسره سلام علیک کردم و صحبت کردم دیدم این داره چپ چپپ و با اخم نگاه میکنه .هنوزم نمیدونم دلیل این کاراش چی بود ولی هی خودمو گول میزدم ک نه منو دوس داره ولی مغروره .ن منو دوس داره ولی میخواد حرصمو دراره .دقیقا همین فکرارو میکردم اونم فکر میکرد خرم و اخر سر وقتی ب خودم اومدم و فهمیدم سره کارم گذاشته  ک دیر شده بود و اون حسابی به ریش من خندیده بود و منی ک غرورم له شده بود و حال روحیم داغون شد .و همش ب این فکر میکردم نکنه اسکرینارو برا رفیقاشم میفرستاده نکنه به همه گفته؟میخواستم خودمو از همه قایم کنم .کارم ب مشاوره و اینا رسید.

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁