2777
2789
خوب بگو وقتی پیام دادم عصبانی بودم  خوب بالاخره یکی ول  میکنه چه شما چه اون اگه دعا ما م ...

نخیر

بلاخره یکی پیدا میشه که تا اخر عمر همو ول نکنیم.تعهد یه چیز قلبیه نه کاغذی...همونی که تا اخر عمر برای هم ساخته شده باشیم با عشق

تازه اونم بدون یکنواختی و کمرنگ شدن....همیشه تروتازه و هر روز با هیجان تر از دیروز

نخیر بلاخره یکی پیدا میشه که تا اخر عمر همو ول نکنیم.تعهد یه چیز قلبیه نه کاغذی...همونی که تا اخر ع ...

🤣🤣🤣🤣باش

آلان به طرف میگی یه لیوان آب بیار قهر میکنه چطور تا آخر عمر میمونه 

پسر دانشجو‌ ترم ۷ دبیری زیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣باش آلان به طرف میگی یه لیوان آب بیار قهر میکنه چطور تا آخر عمر میمونه 

دیگه وقتی دو نفر برای هم ساخته شده باشن روحشون یکی باشه.دلشون برای هم بتپه،میشه...مثل اهنربا همش جذب هم میشن و به سمت هم کشیده میشه دلاشون.

اون طرفی که تو میگی برای مثال با یه لیوان اب قهر میکنه

اون عشق دلت نیست.نیمه گمشدت نیست

الان از این عوضی خبری نیس منم دلم براش تنگ شده عجیب..تا عصر اس بازی بعد یهو غیب شد.

واقعا اذیت میشم و شاید بابت این اذیتا تمومش کردم😔معلوم نیس کجاس منم دل نگران شدم. روزی هم که خواستم تمومش کنم کنم بهش میگم بابت چیاست.

ولی نمیدونم چرا همش احساس میکنم این عشق دلمه تا ابد....اینه که تو سرنوشتمه و جفت روحمه

یه همچین حسی دارم که نمیشه ازش دل بکنم چون روحیاتمون خیلی به هم میخوره و خیلی از اخلاقامون شبیه به همه.

یه حس شدید قلبی دارم از این بابت.که این همونه که باید.همون نیمه گمشده

البته شاید اگه بعد از این یکی دیگه اومد تو زندگیم نظرم عوض شد😂

ولی این خیلی با دلم همخونی داره..شاید دیگه با کسی این حسو که این همون جفت روحم و قلبمه تجربه نکنم و نداشته باشم.

میدونی؟یه جوریه که قلبمو نوازش میده و اب میکنه

دیگه وقتی دو نفر برای هم ساخته شده باشن روحشون یکی باشه.دلشون برای هم بتپه،میشه...مثل اهنربا همش جذب ...

🤣🤣🤣🤣باششش

با زبون همه چی میگی

همه اولش میگفتن روح و جسممون یکیه

الان از این عوضی خبری نیس منم دلم براش تنگ شده عجیب..تا عصر اس بازی بعد یهو غیب شد. واقعا اذیت میشم ...

والا ۲۴ ساعته خودتم نمیتونی در خدمت خودت باشی 

چطور ۲۴ ساعته باشه؟

ولی نمیدونم چرا همش احساس میکنم این عشق دلمه تا ابد....اینه که تو سرنوشتمه و جفت روحمه یه همچین حسی ...

خوب وقتی به یکی وابسته بشی معلومه این حسو داری 

اما وقتی بدی ببینی حست از بین میره

پس اینایی که جدا شدن اولش هیچ حسی نداشتن؟