2777
2789
عنوان

درد نوک سینه در شیردهی؟

2005 بازدید | 7 پست

سلام...پسرم یکسال و دوماهشه..چهارتا ندون بالا و دوتا پایین درآوورده ولی دوتایی هم تازه تو این دوهفته پایین داره درمیاد...توی این دوهفته نوک سینه سمت راستم موقع شیردهی خیلی دردناک میشه..شقاق سینه اوایل بارداری داشتم و پماداستفاده کردم..این فقط درد نوک سینه موفع خوردن شیر هست فقط...کسی تجربه ای داره؟امکان داره شبها که خوابیم مبگیره محکم دندونش و من متوجه نمیشم..خیلی اذیتم

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

بخاطر مک زدن زیاده منم اینجوری ام پسرم خیلی وابسته س

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

احتمالا زخم شده ولی چون زحمش ریزه دیده نمیشه بچه ها تو این سن لثه هاشون میخاره گاز میگیرن  

که گناه دگران برتو نخواهند نوشت...🍃من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر مک زدن زیاده منم اینجوری ام پسرم خیلی وابسته س

آره خیلی قوی ممک میزنه و شبها خیلی میخوره...پمادشو بگیرم بزنم روش

یعنی دندون میگیره متوجه دردش نمیشی؟؟؟ اگه متوجه میشی دماغشو بگیر تا دهنش باز کنه

نمیدونم که ...شبها تا صبح دهنشه والا...شاید از مک زدن زیاده...در کل نوک سینمه...زخمی هم روش نمیبینم..

یعنی دندون میگیره متوجه دردش نمیشی؟؟؟ اگه متوجه میشی دماغشو بگیر تا دهنش باز کنه

اینو یادم اومد الان گفتی...دوبار با دندونش محکم گرفته بود ولی خودش خواب بود..به زور کشیدم بیرون از دهنش تواین مدت