mamanee_sepehr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 63 عنوان عمل بيني تبريز 1049 بازدید | 9 پست سلام دوستان تو تبريز دكتر خوب واسه عمل زيبايي بيني سراغ داريد؟من تعريف دكتر كلاهي رو زياد شنيده بودم ولي ديروز رفتم مطبشون از نزديك نمونه كارهاشونو كه ديدم خوشم نيومد خيلي بزرگ نگه ميداره فقط تغيير جزئي ميدهكسي دكتر خوب تو تبريز سراغ داره ممنون ميشم معرفي كنه 1401/09/29 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endooo عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 31 سلام عزیزم خوبیمنم دنبال دکتر خوب میگردم تبریز پیدا نکردمشما تونستین پیدا کنید؟
mamanee_sepehr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 63 سلام عزیزم خوبی منم دنبال دکتر خوب میگردم تبریز پیدا نکردم شما تونستین پیدا کنید؟ من فعلا از کارای دکتر شبنم حاج علیپور خوشم اومده هرچی دکتره معروفه تو تبریز کاراشون از نزدیک مورد پسندم نبود
دلی_جیران عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2187 من فعلا از کارای دکتر شبنم حاج علیپور خوشم اومده هرچی دکتره معروفه تو تبریز کاراشون از نزدیک ... سلام .میدونید هزینه عمل حاج علیپور چنده؟ وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859 کارزار اخراج افغی ها👇 بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
yamahdy عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8000 سلام رفتید پیش دکتر حاجی علیپور؟میدونید کارش چه جوریه؟پسر من عمل لوزه داره میخوام ببرم پیش این دکتر ولی نمیشناسمش متاسفانه و میترسم دلم برات تنگ شده حسین
i_nazlee عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 297 سلام رفتید پیش دکتر حاجی علیپور؟میدونید کارش چه جوریه؟پسر من عمل لوزه داره میخوام ببرم پیش این دکتر ... سلام عزیزم شما عمل کردی؟!
yamahdy عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8000 سلام عزیزم شما عمل کردی؟! سلام بله ولی نه با این دکتر دلم برات تنگ شده حسین
i_nazlee عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 297 سلام بله ولی نه با این دکتر پیش کی عمل کردین و اینکه راضی هستین
yamahdy عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8000 پیش کی عمل کردین و اینکه راضی هستین دکتر بهزاد اوخساری عمل کرد دوتا خواهرزاده هام یه برادرزادم و پسرمو عمل کردندکتر فوق العاده ایهفقط یه توصیه دارم هر کی که عمل لوزه انجام میده بعدش باید باید آب زیاد بخوره تا زخم گلوش زود ترمیم شه دستور دکتر بود ولیپسر من آب نمیخورد خیلی اذیت شدیم دلم برات تنگ شده حسین
i_nazlee عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 297 دکتر بهزاد اوخساری عمل کرد دوتا خواهرزاده هام یه برادرزادم و پسرمو عمل کردندکتر فوق العاده ایهفقط یه ... نه من بینیمو میخوام عمل کنم