2777
2789
عنوان

برا شب یلدا دلم گرفته

610 بازدید | 38 پست

تا سال پیش روابطمون با خانواده من خیلی خوب بود و همه مناسبت ها اونجا بودیم، به دلایل خیلی مسخره ای از اوایل امسال دیگه همسرم خونه پدرم اینا نیومده و به تبع منم کمتر رفتم اونجا. الان دلم گرفته و احساس تنهایی میکنم، البته عروس بدجنس نیستم و خانواده همسرم هم خیلی خوبن، اونجام میشه برم و فرقی هم برام نداره، ولی اینکه تا سال پیش اینهمه با خانواده ام خوب بودیم ولی الان اینجوریه دلم میگیره😕

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

اخی عزیزم به عنوان یه زن که خیلی وابسته ام به خانواده درک میکنم🥲ایشالله همه چی درست میشه

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فا.ل نیک بگیر  بهونه ی خوبیه برا آشتی کردن و شروع دوباره

همسرم همکاری نمیکنه، چیکار کنم بنظرت؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

از ته دلم برات دعا میکنم تا کدورت ها تموم بشن و روزهای وسال های اینده رو بهتراز تصورت بگذرونین کنار عزیزاتون 

عمر ادمیزاد خیلی کوتاه اگر براتون ممکن کدورت هارو بریزین دور سخته اما شدنیه 

اخی عزیزم به عنوان یه زن که خیلی وابسته ام به خانواده درک میکنم🥲ایشالله همه چی درست میشه

خیلی میرفتم خونشون، یهو الان به جایی رسیده که شده دو ماهم رفتم🥲

منم بدتر دلم گرفته از یطرف نگران سلامتیمم از یطرفم هنوز ازدواج نکردم و دوس داشتم منم مث بقیه تو این سن ازدواج کرده بودم . 

واس چی ناراحتی ت . مشکل خاصی نیس ک برا یه وقت دیگ هم نیری خونه مامانت اینا . برا سلامتیم وخوشبختیم دعا کنین دوستان مرسی .

منم شهر غریبیم خونه پدرمادرمون دوره

داییام و خواهرم اینجان ولی شوهرم رفت آمد نمیکنه باهاشون ☹️

خودمم به خاطر مریضیم تنقلات واینا نمیتونم بخورم

بچه هم ندارم

تلویزیونم هیچی نداره

خب چه شب یلداییه آخه😕😔

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بنظرم حد تعادل تو همه حال نگهدارید غزیزم رفت امدهای بیش از حد نصاب بی احترامی میاره

دقیقا بخاطر زیاده روی به اینجا کشیده شد، درسته

دلت نگیره عزیزم من که مادرم ۵ ماه باهام قهرخ و همه جا شمارمو بلاک کرده 

عزیزم من زورم به همسرم نمیرسه، شما به خودت زورت میرسه، آشتی کن باهاش حتما گناه داره

خیلی میرفتم خونشون، یهو الان به جایی رسیده که شده دو ماهم رفتم🥲

خودت برو بیا پدرمادر تکرار شدنی نیستن مگه چقدر عمر داریم که یه مدتش به قهر بگذره بعدا پشیمون میشی

منو نمی‌ذاره خونه فامیل وگرنه خودم میرفتم

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport