2777
2789
عنوان

کسی هست بچه اش سرش عرق کنه

1549 بازدید | 15 پست

پسر من از نوزادی تا الان که ۹ سالشه سرش عرق میکنه شب ها فقط سر و گردن خیس خیس بعد یک ساعت فروکش میکنه همه کارشم خدا رو شکر عادیه وزنش و قدش و غذا خوردنش نمیدونم این تعرق چیه.چند وقت پیش بردم دکتر ازمایش نوشت ولی وقتی جوابش اومد گفت این ازمایش برای عفونت ادراری گرفته شده برای عرقش یک ازمایش جدا میخواد که حالا هر کاری میکنم ترسیده نمیره.شما تجربه ایی داشتید در این مورد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم این جوری بود هنوزم گاهی هس طبیعی شوهرت اینجوری نیس 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

شاید زیادی گرمش میشه پتویی که روش میندازید نازکتر باشه یه کلاه نازک هم رو سرش بزارید سرما نخوره

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
پسر منم موقع خواب پشت سرشو گردنش عرق میکنه  وقتی به پهلو میخابه خوبه عرق نمیکنه دکتر هم بردم ...

چند سالشه؟والا منم یک بار به دکتر گفتم گفت اگر همه چیش نرماله اشکال نداره دیروز رفتم دارو خانه ویتامین بخرم چون هوا الوده است بخوره این موضوع رو گفتم گفت وایییییییییییییییی چرا پیگیر نبودی جسارتا اینا التشون رشد نمیکنه و ...............وحشت کردم

شاید زیادی گرمش میشه پتویی که روش میندازید نازکتر باشه یه کلاه نازک هم رو سرش بزارید سرما نخوره

کلا بازی که میکنه و میدو و فعالیت زیاد فقط سرش میشه خیس آب حالا اونو میگم فعالیت کرده پس تو خواب چی

چند سالشه؟والا منم یک بار به دکتر گفتم گفت اگر همه چیش نرماله اشکال نداره دیروز رفتم دارو خانه ویتام ...

دوسالشه از نوزاذی هم همینطور بود

کلا گرمایی هم هست

لباس گرم دوست نداره

داروخونه رو ولش کن با متخصص اطفال مشورت کن

کلا بازی که میکنه و میدو و فعالیت زیاد فقط سرش میشه خیس آب حالا اونو میگم فعالیت کرده پس تو خواب چی

اهان پس کار خوبی میکنی دکتر میبری. فقط مراقب باش یادش بده کلاه بزاره بیرون سینوزیت نگیره

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼