2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته 12 ام هنوزم تهوع دارم طعم دهنمم تلخه  رومن اثر نداشت دیگه نخوردم

پس چیکار کنیم شب روز شکمم قارقور میکنه نمیتونم چیزی بخورم صب تاشب من تهوع دارم از همه چی بیذارم

پس چیکار کنیم شب روز شکمم قارقور میکنه نمیتونم چیزی بخورم صب تاشب من تهوع دارم از همه چی بیذارم

الهی عزیزم من گلوم پاره پاره ست بخدا انقد ببخشیدا بالا میارم ولی قرص رو من اثر نداشت گفتم چه کاریه بخورم باید تحمل کنیم دیگه 

من بارداربودم ٩ماه تمام تهوع داشتم اونم روزی سه چهار بار .آخر می رفتم سرم وصل میکردن .شاید هم دوقلو ...

من بارداری اولم اصلا ایطور نبود فقط صبحها بعدش اوک الان شب وروز همینم تازه اینو خیلی زوووود حس کردم سرقبلی تادوماه نمیدونستم،نکنه دوقلو دارم  

الهی عزیزم من گلوم پاره پاره ست بخدا انقد ببخشیدا بالا میارم ولی قرص رو من اثر نداشت گفتم چه کاریه ب ...

ب6نمیدونم 12اثر نداره؟میخوام امتحان کنم،میگن سیرابی کامل قط میکنه ویارو ولی دلشو ندارم مزه کنم

ب6نمیدونم 12اثر نداره؟میخوام امتحان کنم،میگن سیرابی کامل قط میکنه ویارو ولی دلشو ندارم مزه کنم

B6من خوردم اونم اثر نداشت، سیرابی رو امتحان نکردم البته اینم بگم من یه  هفته وسطا خیلی کم شده بود الان باز 5روزه برگشته تهوع ام 

من بارداری اولم اصلا ایطور نبود فقط صبحها بعدش اوک الان شب وروز همینم تازه اینو خیلی زوووود حس کردم ...

اره منم برای بار دوم بارداربودم رفتم کرتاژ کردم  .ولی مثل بارداری اولم بود خیلی تهوع داشتم .بعد از کرتاژ بازم تهوع زیاد داشتم دوباره رفتم کرتاژ. دکتر گفت  دوقلو بوده