الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خورشت خلال جاریم بار اول دستپختشو خوردم بی نظییییییر بود😋بدترینشم اولین و آخرین بار اکبرجوجه خوردم آخ دلم واسه اون جوجه زبون بسته سوخت نگاش میکردم و گریه میکردم 😭
از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چندش ترین .سیرابی گوسفند عروسیمون که مادر شوهرم پخته بود تا عمر دارم یادم نمیره. یبارم خودم گوشت غاز آبپز کردم چون بارداربودم ونمیدونستم یه مزه خیلی بدی تو دهنم داشت که هنوزم حس بدش باهامه.
خوشمزه ترین هم که زیادن مثلا کوبیده های مامانم آدم غش میکنه براشون. بیشتر غذاهای مامانم دستپختش معرکه است
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘