2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشت خلال جاریم بار اول دستپختشو خوردم بی نظییییییر بود😋بدترینشم اولین و آخرین بار اکبرجوجه خوردم آخ دلم واسه اون جوجه زبون بسته سوخت نگاش میکردم و گریه میکردم 😭

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

حمص افتضاح بود

چلوگوشت؛کوبیده؛مرغ ترش؛باقالی پلو با ماهیچه

اینارو دوست دارم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چندش ترین .سیرابی گوسفند عروسیمون که مادر شوهرم پخته بود تا عمر دارم یادم نمیره. یبارم خودم گوشت غاز آب‌پز کردم چون بارداربودم ونمیدونستم یه مزه خیلی بدی تو دهنم داشت که هنوزم حس بدش باهامه.

خوشمزه ترین هم که زیادن مثلا کوبیده های مامانم آدم غش میکنه براشون. بیشتر غذاهای مامانم دستپختش معرکه است

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
یکبارخونه زن عموشوهرم دعوت بودیم یک مرغ بدمزه بدون نمکی پخته بود مرغه مزه زهم میداد

ایییییی بدی مرغ حال آدمو بهم میزنه 😖

آدم حس میکنه مرغ و نشسته میارن جلو دستت 🤧

چندش: اکبر جوجه، سوشی

بقیه غذاهارو دوست دارم و آرزوم بود هیچ وقت سیر نمیشدم

غذاهارو دوست دارم 

و دستپخت مامانم بهترین بود تو کل فامیل و اقوام و طایفه🖤

وقتی مامانم فوت شد گفتم دو تا دست هنرمند و یه قلب پاک و مهربون رفت زیر خاک💔🖤😭

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
چندش: اکبر جوجه، سوشی بقیه غذاهارو دوست دارم و آرزوم بود هیچ وقت سیر نمیشدم غذاهارو دوست دارم  ...

ای خدا 😔

عزیزم 🥺خدا رحمتش کنه روحش شاد و جایگاهش بهشت باشه ایشالا 🖤🌹

ای خدا 😔 عزیزم 🥺خدا رحمتش کنه روحش شاد و جایگاهش بهشت باشه ایشالا 🖤🌹

ممنون عزیزم🥺🖤

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
ایییییی بدی مرغ حال آدمو بهم میزنه 😖 آدم حس میکنه مرغ و نشسته میارن جلو دستت 🤧

اگه مرغوخوب باادویه وپیازداغ سیرداغ درست کنی ذره ای بونمیده ولی این لعنتی اصلا خیلی بدبود اولین بارم بود غذامیداد چون شهردیگه زندگی میکنن اکقرا نیستن

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎