2777
2789
عنوان

چرا ایطور میشم گاهی😫😫خدایا کمک

215 بازدید | 24 پست

من عاشق و شیفته دخترمم، ۳/۵  سالشه.. با ادب و با شعور و حرف گوش کنه ماشا الله، البته گاهی هم خرابکاری میکنه ولی باهاش میسازم. همه میدونن چقد بفکرشم و حواسم از هر لحاظ بهشه. مث همه مادرا کلی بهش عشق میدم هر لحظه.. اما .. 

گاهی وقتا،، که کم هست. مثلا شاید دو ماهی یکبار، کاری میکنه که عصبی میشم، آنچنان عصبی میشم که جیغ و دادای وحشتناک میزنم و مثلا چند بار میزنم تو دست و پاش و پرتش میدم رو تخت.. همین الانم دارم آتیش میگیرم. همون لحظه هم میدونم دارم اشتباه میکنم ، انگار بیشتر از خودم ناراحت میشم بدتر میکنم. شاید کلا ۲۰ ثانیه طول نکشه ولی وحشتناک میشه همه چیز.. بمیرم براش اینم میترسه و گریه میکنه..😫😫😫😫 خاک دو عالم بر سر من، من لیاقت مادری ندارم بخدا.. دیگه تا چند روز بشدت حالم خرابه.

توروخدا راهکاری دارید بگید. اصلا نمیخوام تکرار شه دیگه.. خدایا کمکم کن دارم دق میکنم😫😫

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

خودتو ناراحت نکن آدما بعضی وقتا عصبی میشن ظبیعیه

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مادر خوبی هستید 

سعی کنید لحظه ی عصبانیت  دخترتون ترک کنید برید یک اتاق  یا جای دیگه ای تا آروم بشید 

یک لیوان آب بخورید 

هر کاری که  باعث بشه آروم بشید 

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍

عزیزم دختر منم یه ماه دیگه چهارسالش میشه ،قربونت بشم نزن این حرفو مام آدمیم دیگه حالا چون مادر شدیم حق اینو نداریم عصبی بشیم خسته بشیم ،منم مثه شمام امروز یه جوری با دخترم دعوا کردم که زد زیر گریه اما خب حق داریم به خدا کارای خونه هست ممکن مریض باشیم خیلی چیزای دیگه پس ناراحت نباش چون ماهم انسانیم و این طبیعیه گاهی اوقات از کوره در بریم

برو بوسش کن کلی باهاش حرف بزن بزار فراموش کنه.مطمئن باش اگ از دلش در بیاری یادش میره.منم مامانم بچگی خب گاهی پیش میومد کتک میخوردم ولی خب سریع از دلم در میورد و منم ب کل فراموش کردم.ولی اگ بابام تندی میکرد چون از دلم در نیورده منم فراموش نکردم.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
شما مادر خوبی هستید  سعی کنید لحظه ی عصبانیت  دخترتون ترک کنید برید یک اتاق  یا جای ...

اصلا انقد اذیتم که یه لحظه فک کردم کاش خودمو از بین ببرم که دیگه فکر نکنم راجع بش

عزیزم دختر منم یه ماه دیگه چهارسالش میشه ،قربونت بشم نزن این حرفو مام آدمیم دیگه حالا چون مادر شدیم ...

درسته اما متاسفانه بعضی دعوای والدین و بچه ها   فراموش نمیشه  و توی ذهن بچه میمونه 

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍

آرام باش😐

اول از همه بگم بذار شیطونیاشو بکنه اگه مانعش بشی میشه مث من که سعی کردن بچشون رو خجالتی و آروم بار بیارن با تنبیه شدم اما برعکس پرخاشگر و عصبی شدم جالب این جاست پسر عموم ک کلی شیطون بود و همه حرفی می زد یه پسر متین و موفق شده 🚶

🌿In God I trust🌏🍃

منم چند بار دووییدم در حد مرگ خواستم داداشمو بزنم ولی همون لحظه چشمامو بستم و دیدم ی گوشه کز کرده از ترس واقعا دلم ب رحم اومده.توام هر موقه پیش اومد چند ثانیه مکس کن بخدا یهو پشیمون میشی از کاری ک میخوای بکنی.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
برو بوسش کن کلی باهاش حرف بزن بزار فراموش کنه.مطمئن باش اگ از دلش در بیاری یادش میره.منم مامانم بچگی ...

هموو لحظه شروع میکنم به عذرخواهی و بغل کردنش، حتی خودم گریه میکنم باهاش . شاید تا چند  روز هرکار میکنم که خوشحال شه. ولی اون زخمی که تو ناخوداگاه به اون شددت بهش میزنم میدونم که چقد بهش آسیب روحی میزنه😔

درسته اما متاسفانه بعضی دعوای والدین و بچه ها   فراموش نمیشه  و توی ذهن بچه میمونه&nb ...

ارهه اینکه دعوا نکنی خیلی خوبه اما خب بعضی وقتا واقعا ادم کنترلشو از دست میده