2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار نشده تو این ده سال اون بیاد حتی موقعی ک زده حتی موقهی ک تحقیر کرده مقایسع کرده ناراحتم کرده هیج،،، همش خودم برای حفط زندگیم لعنت ب من 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

نهایت چند ساعت...تا قبل از خواب حتما آشتی میکنیم،هر جفتمون پیش قدم میشیم،فرقی نمیکنه کدوممون مقصر باشیم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
عزیزم بچه هم دارید؟ حتی چند روزم بشه نمیاد؟

آره 9 ساله دوست دارم یه  روزی خدا حقمو ازش بگیره خیلی دلم گرفته 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

همسایمون با شوهرش دعواش شده دوشب پیش و هنوز قهرن. کلا خانمه بنده خدا زیاد درددل میکنه برام. همیشه هم بحث هاشون سرموضوعات خیلی بیخوده. تعجب میکنم بخاطر همچین چیزایی چند روز چند روز قهرن. با اینکه شهر غریبن و اینجا کسی رو ندارن

شوهرم الان۴ روزه قهره تا دو سه هفته هم قهر میکنه و نمیاد کلا بعد سه هفته هم من باید برم منت کشی  ...

کلا قهر مرد بنظرم خیلی زشته. این همسایه ماهم خانم جوان و بسیار زیبا از همسرش سره .بچه‌هم دارن. خانم شاغل و درامدش فکر میکنم از همسرش بیشتر. و تحصیلات بالا و وقتی هم صحبت میکنه مشخصه خیلی فهمیده ست. همسرش ولی بیرون سلام علیک میکنیم با لحن خوبی سلام علیک نمیکنه و زیادم اهل مراوده نیست‌. اما خب خانمه هم بنظر کمی زودجوش میاد یا تو زندگی با این اقا اینطوری شده نمیدونم. تا یک ساعت پیش خونه ما بود بنده خدا