2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم کجا میتونه باشه

133 بازدید | 15 پست

بچه های من گاهی دلم برای دوستم تنگ میشه و یادش میفتم.

نمیدونم کجاست یهو غیب شد بعد اینکه من ازدواج کردم.

شماره مادرشو داشتم یکی دوبار زنگ زدم حالشو پرسیدم گفت خوبه اما هیچ اطلاعاتی ازش بهم نداد.مدتها پیش البته شاید یک سال قبل زنگ زده باشم.همون موقع ها به دوستش هم زنگ زدم که گفت از منم دوره و خانوادش به منم همینارو گفتن که به تون گفتن. 

بنظرتون کجاست چیکار میکنه چرا همه ی دوستاشو گذاشته کنار. 

از وقتی از شوهر سابقش جدا شد و رفت با یکی دیگه کلاااا دیگه ازش خبری نبود. 

در حالی که از اینایی بود که بدش میومد مرد به زن بگه با همه قطع رابطه کن. 

چون ماه دیگه تولدشه من یادش افتادم. 

بنظرتون چه اتفاقی میفته تو زندگی یه نفر که از تمام آشناها دوری میکنه

بعد جالبتر اینکه مادرش کمکش میکنه کسی پیداش نکنه. 

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشونو  نمیدونم ولی من حال روحیم ...کلا حال زندگیم خوب نباشه دوس ندارم هیشکی هیییییییشکیو ببینم.....از همه فراری میشم ...دوس ندارم کسی سراغمون بگیره 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
شاید شوهر کرده و شوهرش گفته دوس ندارم با دوستات در ارتباط باشی

اخه شوهر سابق من همین شکلی بود همیشه منو دعوا می‌کرد چرا با همچین آدمی میخوایی ازدواج کنی 

بعد اون اصلا مدلش اینجوری نبود یه مرد بهش بگه چیکار کن چیکار نکن مخصوصا که خونه ی بابای خدابیامرزشم عین زندونی بود حتی به لاک زدنش گیر می‌داده باباش بعد بعید میدونم همچین شوهری کرده باشه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
ایشونو  نمیدونم ولی من حال روحیم ...کلا حال زندگیم خوب نباشه دوس ندارم هیشکی هیییییییشکیو ببینم ...

اینهمه ههه وقت؟؟؟ فکر کنم دو سه سال شد که ازش خبری نیست

همیشه بعد یه مدت میومد سراغم ولی الان خیلی وقته که نیست مخصوصا من که سراغشم گرفتم چند بار 

اینکه کلاااا نیست شته برام عجیبه

رابطه اش با مادرش چطور بود؟

رابطه اش با مادرش بد نبود. 

اما برادرش افتضاح به بردارم زنگ زدم گفت من خیلی وقته باهاش قطع رابطه ام. برادرشم ازدواج کرده. کلا خواهر برادراش همه ازدواج کردن باباش رو هم اصلا دوست نداشت که مرد از ناراحتی قلبی فک کنم.

اینهمه ههه وقت؟؟؟ فکر کنم دو سه سال شد که ازش خبری نیست همیشه بعد یه مدت میومد سراغم ولی الان خیلی ...

منم چندین ساله همینم..علی رغم اینکه دلم تنگ‌میشه....حالا شاید قضیه دوستت فرق میکنه مثلا رابطه ش با مامانش اکی نباشه ...مامانش نگفته بهتون ...یا ازدواج بعدیش طوری بوده که دلش نمیخواد بقیه از شرایطش بدونن و ...

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
منم چندین ساله همینم..علی رغم اینکه دلم تنگ‌میشه....حالا شاید قضیه دوستت فرق میکنه مثلا رابطه ش با م ...

نه مامانش خیلی ساده اس بنده خدا 

مثلا ممکنه شرایط ازدواج جدیدش چطوری باشه؟؟؟ 

یعنی از چاله دراومده افتاده تو چاه؟

منم چندین ساله همینم..علی رغم اینکه دلم تنگ‌میشه....حالا شاید قضیه دوستت فرق میکنه مثلا رابطه ش با م ...

تو به دوستت زنگ نمیزنی یا دوستت ازت دوره‌؟

نه مامانش خیلی ساده اس بنده خدا  مثلا ممکنه شرایط ازدواج جدیدش چطوری باشه؟؟؟  یعنی از ...

خوب ممکنه ...

تو به دوستت زنگ نمیزنی یا دوستت ازت دوره‌؟

ازم دورن ولی هر وقت خواست قراری چیزی بذارن همه سعیم میکنم‌بپیچونم علی رغم میل باطنیم البته....

ولی بعضی وقتا هیچ بهونه ای نمیمونه ....

ازم دورن ولی هر وقت خواست قراری چیزی بذارن همه سعیم میکنم‌بپیچونم علی رغم میل باطنیم البته.... ولی ...

اممم خب من نمیخواستم قرار بذارم اگه خودش نمی‌خواست  فقط اینکه پیگیرش بودم برای احترام هم شده بهم با تلفن بر می‌گشت و میگفت حالم خوبه برام کفایت داشت

الان اکثر دوستام متاهلن و بیشتر تو مجازی و تلفن ازشون خبر دارم ولی خب فرار نمیکنن

آدم حس بدی بهش دست میده احساس میکنم نکنه من اشتباهی کردم که طرف حتی نمیخواد جوابمو بده و به مادرش میگه بگو فقط زنده ام و نمیخوام با کسی حتی حرف بزنم

به آدم بر میخوره

ولی این عجیبه که دوست دیگه اش رو هم مثل من رفتار کرده باهاش اگه راست گفته باشه