2777
2789
عنوان

شب یلدایی چی ببرم که ارزون درآد

241 بازدید | 9 پست

دوستان قراره انشاالله فرداشب برم خونه مادر شوهر چهار شنبه شب خونه مامانم ...به همسرم گفتم دست خالی زشته ،یه کیکی ،دسری چیزی درست کنم ..بنظرتون چی درست کنم هم هزینه انچنانی نبره هم خوب باشه خودم بین دسر اسلایس یخچالی همون بیسکوییت پتی بور وکیک موندم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاه ها فرق داره. من که دلو رمقشو واقعا ندارم . حالا بعضیا شاید یه دور همی باشه که بازم میشه هضمش کرد . بیرون کار داشتم انگار که خرید عید میکنن. خدایی یه ذره هم احساس همدردی داشته باشیم دل خانواده عزادارو نمیشکنیم و خرید عید نمیکنیم. 

اونایی که عزادارن خب خودشون عزاداری کنن. چیکار به بقیه دارن.  چرا به شعار آزادی تون اعتقاد ندا ...

حققققققققققققق تا خود چهارشنبه

اینا وقتی یه چیزی به میلشون نیس همه چیزو به هم ربط میدن

لایک نکن پدر بیامرز