2777
2789
عنوان

فوق تخصص گوارش عالی در تهران لطفا معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 24 پست
عزیزم سولماز جان منم دقیقا مشکل شما رو دارم دیروز از درد معدم کلافه شدم می خاستم امروز یه تاپیک با همین عنوان بزنم که شما زدی انگار خدا صدامو شنید خواهش می کنم اگر اطلاعات کاملی به دست اوردی برای منم تو پیغام خصوصی بفرست ممنون میشم و یک عمر دعاگوی شما هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سوسن جان ،نمیدونم! من دو سال پیش پیشش رفتم و یکشنبه بود. چون روده هم مشکل داشتم سه شنبه کلونوسکوپی کرد. زنگ بزنی بیمارستان، بهت میگن.
خدایا...به داده ات و نداده ات ،شکر. ........که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت.........
خانما من پدرم مشکل رفلاکس معده داره یه چیزی که می خوره بعد از چند ساعت حالش بد میشه تعریف دکتر هوشنگ ...

اره عزیزم دکتر هوشنگی خیلی خوبه. من دایی ام سرطان معده داشت و مریض ایشون بود. خدا رو شکر الان خیلی بهتره. خدا حفظ کنه این دکترارو. شمارشم می گردم برات پیدا می کنم.

وای سولماز من یه مدت انقدر راجع به این بیماری تحقیق کردم داشتم دیوونه می شدم. عفونت میکروبی معده رو هر کسی نمی توه درمون کنه. چون بعد یه مدت بر می گرده. سه سال پیش یه دکتری رو پیدا کردم خدا هم کمکم کرد شفا گرفتم. دکتر مسعود صدرالدینی واقعا حرفه ای و دلسوزانه تا الان همراهی کردن منو. خدا خیرش بده