2777
2789

چند مدل راهکار میدم برای خرید دوربین مدار بسته ولی خب تا آخر بخونه بعد تصمیم بگیر

اگر فقط بخوای دوربین مداربسته ارزون بگیری که تو باز دوربین ایرانی پره میتونی یکی انتخاب کنی خیلی هم باهم فرق ندارن

ولی اگر دنبال دوربین مداربسته خوبی برو سراغ برند ها مثل هایکو و داهوا باز من هایکو رو پیشنهاد نمیکنم چونکه درسته که کیفیتش خیلی خوبه ولی قیمتش خیلی بالاست اما دوربین مداربسته داهوا دوربین خیلی خوبی از لحاظ کیفیت تائید شده است و تو بازار ایران هم خیلی پر فروشه دوربین مداربسته داهوا نسبت به کیفیت که داره ارائه میده قیمت خیلی پایین تری داره فقط از اول درست راهنمایی بگیر که چه دوربین مداربسته آی میخوای چون دوربین مداربسته داهوا مدل های زیادی دارند که اگر بخوای خودت انتخاب کنی دچار اشتباه میشی.

مثلاً بعضی ها چون دنبال دوربین مداربسته داهوا ارزون هستن میرن سراغ دوربین مداربسته داهوا آنالوگ و بخاطر سیم کشی ها مجبور میشن چند وقت بعد دوربین ها رو عوض کنن یه پیشنهاد دیگه ام دارم که اگر بدون دوربین مداربسته لازم داری دوربین مداربسته شیائومی بیسیم بخری چون این دوربین مداربسته شیائومی نصبشون راحته بدون سیمین و با وای فای کار میکنن کیفیتشون هم خوبه دیگه شیایومیو دوربین مداربسته شیائومی رو همه میشناسن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.