2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم‌برسین دیگ کم‌اوردم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 84 پست
میگم استارتر مادر بامادرشوهرت نمیتونن چندروز نگهش دارن

خونه مامانمم من خودم دوروز بیمارستان بستری بودم نمیدونم مامانم میگه بخدا این بچه خوب بود سرفه نداشت ابریزش نداشت درصورتی ک روز قبل از بیمارستانم تب وسرفه داشت توخونمون ک صبحش قطع شد مامانمم میکفت خوب شده میگه تو رو میبینه از بس حساسی اینجوری میشه نمیدونم چرا از صبح ک از بیمارستان آمدم یکسره قطاری سرفه وابریزش 

وقتی تب دارن حمام براشون خوبه. اگه اول سرماخوردگی  باشه آره ولی وقتی خیلی طولانی بشه بره بهتره

اوه اوه ان شاالله که هیچ وقت بچت مریض نشه عزیزم ولی بخدا خودت موقعی که تب داری میتونی بری حمام انگار تمام تنت زخمه من که جرعت نمیکنم تا خوب بشه بعدش میبرم 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانمم من خودم دوروز بیمارستان بستری بودم نمیدونم مامانم میگه بخدا این بچه خوب بود سرفه نداشت ...

شاید به چیزی هم تو خونتون حساسیت داره گل و گیاه ندارید

پرتقال هم بهش نده سرفه رو تشدید میکنه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
شاید به چیزی هم تو خونتون حساسیت داره گل و گیاه ندارید پرتقال هم بهش نده سرفه رو تشدید میکنه

الان خونه مامانمم نه نداریم ،این دونه میشه برای اسپره بینی یا تنفسی باشع

سمت چپ اون ته‌ته یه سفیدی

چیزی که معلوم نیست

ولی بنظرم جرم هست

زبون بچت هم سفید شده گرمیش گرفته 

ببندش به آب سیب و بهش قطره ویتامین دی بده

این بچه معلومه بی قوه شده

جرم چیه؟هم آب سیب میدم هم قرص ویتامین دی 

مثلا دیدی دندونتو چندوقت مسواک نزنی جرم روشو میگیره این هم از عوارض شربت آنی بیوتیک هست

خب باید چیکار کنم چی بدم

آخه میگی تب داره وگرنه بهت میگفت داروشو قطع کنی 

نه اخه دکتر کفت سینوساش خیلی پره باید دوهفته دارو بخوره

خوب پس بهش داروشو بده هر شبم آب نکم قرقره کنه