2777
2789

بچم همش مریضه نمیدونم دیگ چیکار کنم چه دکتری ببرم بخدا کم اوذدم الان خودم عمل کردم دارم جون میدم از درد ولی درد این بچه منو داره میکشه چیکار کنم توروخدا کمکم کنین انقد ک دکتر بردم ساعت به ساعت دارو میخوره همه دعوا میکنن میگن بچه رو داغون کردب کبدش از بین رفت انقد دارو انتی بیوتیک 

الان یه هفته داره اموکسی کلاو ۶۵۷میخوره قبلش ازیترو ‌سفکسیم بازم همینجوری سرفه افتضاح داره ابریزش بینی یوقتای هم عفونی الانم دردم اینه هی ته حلقش دونه سفید میزنه نمیدونم از چی میبرم دکتر میره باز دوروز دیگ در میاد نمیدونم اینا چین چرا تموم نمیشع این مریضی اگر عفونتم باشه ۸روز داره انتی بیوتیک میخوره دکتر گفت ۱۴رور بده عکس از لوزع ایناهم انداختم دارو گیاهی هم دادم همه چی دیگ چیکارکنم نمیتونم با این وضعیتی گریه کنم ولی دلم داره میترکه 

عزیزم بچه رو اگر متخصص عفونی دیده ودارو داده حتما باید تا آخرین قطره یا قرص مصرف بشه. اگر تب نداره حتما سر بچه یه کلاه نخی بذار توی سینه بچه زیر لباسش پنبه بذار (تاکید میکنم اگه تب نداره)دارو بچه رو ضعیف میکنه باید صبور باشی و تقویت کنی هم خودت هم بچه. بچه رو به هیچ وجه بیرون نبر. محیط خونه نه خیلی گرم باشه نه خیلی سرد. حتما دیتگاه بخور سرد توی خونه روشن باشه. به هیچ وجه بوی سرخکردنی نباید تو خونه باشه به هیچ وجه چون دوره رو بیماری رو تشدید میکنه. ذکر هم بگو مدام کنار بچه هم خودت هم بچه آرامش پیدا میکنید. انشالله سلامتی کامل بدیت بیاد به زودی. 

عزیزم بچه رو اگر متخصص عفونی دیده ودارو داده حتما باید تا آخرین قطره یا قرص مصرف بشه. اگر تب نداره ح ...

باورت میشع همه اینکارا رو‌میکنم همش ۳ماه درگیرم بخدا دارم دق میکنم همش پشم‌میزارم‌همش چرب‌میکنم همش میرسم نمیدونم چرا خوب نمیشه یدفعه تب میکنه‌ انتی باید بدم ،الانم ته حلقش رو‌لوزش یه‌دونه های سفید ریزه نمیدونم چیه مثل عفونت نیست کمکم کن چیه اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول از همه اهل کدوم شهری؟؟؟

خب اگر تبریز و اطراف تبریزی ببر دکتر عبدی نیا

بعدا اگر سرفه زیاده ببرش بستری پسر منم اینجوری بود بردمش بستری سه روز موند خوب شد

بعد قرص نئوتادین ۵ و اکتو لوکاست بده بهش شبها 

باورت میشع همه اینکارا رو‌میکنم همش ۳ماه درگیرم بخدا دارم دق میکنم همش پشم‌میزارم‌همش چرب‌میکنم همش ...

نمیدونم باید از نت سرچ کنی ولی صبور باش چون همون استرست به بچه منتقل میشه سیستم ایمنی ضعیف میشه. توی اینترنت سرچ کن عکس مشابهشو پیدا کن ببین چیه. 

سلام عزیزم 

برای سرفه های پودر روتارین از داروخانه بخر بهش بده سرفه هاش کاملا برطرف میشن 

شربت بنفشه و اویشنم خوبه 

به جای چرک خشک کن ها که همه الان تقلبی هستن 

شلغم ویتامین بهش بده بخوره 

سوپ های مقوی درست کن 

مطمعن باش سه روزه خوب میشه