2777
2789
عنوان

فقط فقط تنبلااااااا بیاینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 31 پست
اووووو من اومدم ببینم راه حل راحت واسه تنبلا چی دارین حال نداریم بلندشیم از جامون

ایا از تنبلی خود رنج میبرید؟؟؟

ایا از زندگیتان عقب افتاده اید؟؟؟؟

ایا شب و روز خسته اید؟؟؟؟؟

نگران نباشید ماهم همینیم  

همه چی 32 یک ماهی ساعت 25 و 61 دقیقه حل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازمه منم بگم حال ندارم بنویسم یا کافیه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

منم الان شام درست نکردم گفتم اگه راه حلی دارین استفاده کنم ظرفای ظهرمم مونده یکی یه چیزی بگه پاشم برم به کارام برسم

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

ظهر یه تاپیک بود در مورد جمع و پهن مردن تشک ها یکی یکسال بود تشکش پهن بوده اینو بیل گیتش روی هوا میزنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم الان شام درست نکردم گفتم اگه راه حلی دارین استفاده کنم ظرفای ظهرمم مونده یکی یه چیزی بگه پاشم بر ...

هوووو کی حال داره استراحت کن عزیزجان  

همه چی 32 یک ماهی ساعت 25 و 61 دقیقه حل میشه
هوووو کی حال داره استراحت کن عزیزجان    

نه بابا چه میشه کرد یه هندزفری بایه آهنگ پرانرژی رام میندازه

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

من برم دوستتون دارم بعضی وقتا تنبلی وبی خیالی هم عالمی داره بدرود