2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ما و همسایه مختصر میشه به  یه سر  که روی پل پارکینگ برای هم تکون میدیم اونم اگر اتفا ...

رابطه ما خلاصه میشه با اینکه تو آسانسور همسایه می‌بینیم پشتشو میکنه که سلام نکنه😁

منم اول گفتم ببرین خونه همسایه دیگه گفت هیچ کس با خونه اون همسایه موافقت نکرده باهاش راحت نیستیم.&nb ...

اصلنننن موافقت نکن به هیچ عنوان هیچی جز دردسر برات نداره تازه کثیفی و ریخت و پاش بعدش هم هست 

قشنگ بگو نه و راحت بشین خونه استراحتتو بکن 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
همه چیو صفر تا صد میسپردم دست خودش و محترمانه میگفتم تمیزم کنن بعدش

مورد داشتیم اولش گفتن خونه رو اول خودمون تمیز و مرتب میکنیم بعدش هم مثل دسته ی گل تحویلت میدیم

ولی قبلش تمیز نکردن که هیچچچ و خودم تنهایی کل خونه رو برق انداختم بعدش حتی ظرفارو هم نصفه و نیمه و کثیف شستن مجبور شدم حتی ظرفاروهم دوباره بشورم از خونه ترکیده شده دیگه نگم

رابطه ما خلاصه میشه با اینکه تو آسانسور همسایه می‌بینیم پشتشو میکنه که سلام نکنه😁

رابطه ما خلاصه تره ک همسایه فقط میاد بالا میگه صدا قلیونتون میاد پایین شبا بزاریدش رو میز صداش تیاد همسن بابامه مرد بیچآره گر ما افتاده🤣🤣

I’m happy 😆 
خودمون فرش نداریم موکته. گفتن فرش میاریم

ببین کلا فراموش کن بگو اونروز خونه نیستم خالم قبول کرد برا نامزدی دست کثیف زده بودن کاغذ دیواریاش ترک بود همه کاغذ دیواریاش باورکن دیوارا هر نیکش ی رنگ بود پشیمون میشی بدم پشیمون میشی

I’m happy 😆 
نهههههه نکنی هرچی هم بگن شما بلند نشو باز هم کلی کار خواهی داشت.به هیچ عنوان نکن این کاررو

عزیزم مجبورم کردن. تازه اشپزی همین مجلس هم خودمون باید انجام بدیم چون اشپزخونه داریم. نزدیک ۷۰۰ تا مهمون هم دارن