2777
2789
عنوان

لطفا نگین کنکور خرج نداره❗❗

306 بازدید | 20 پست

من اصلا طرف صحبتم آترینا نیست ولی دیدم یه عده این وسط میگن بعضیا بهانه میارن کنکور خرج نداره لازم دیدم توضیح بدم من خودم امسال کلی خرج کردم هم ازمون ماز می دادم هم قلمچی ( بعضیا در جریان هزینه ها نیستن همین قلمچی تنها بیشتر از ۸ تومن میشه)

کتاب تست ارزون ترینش نهایت ۶۰۰تومن باشه

دو جلدی زیست الان بالای یک و نیم میشه

کلاس آنلاین قطعا نیازه که هر استادی ۳ تومن به بالا میشه 

اینا جدا از تغذیه بودن مثلا اگه کمبود خواب داشته باشی ماهی یه تومن یا بیشترهم خرج قهوه میشه

چیزای جزئی مثل چاپ جزوه و خرید خودکار و چک نویس و دفترهم هست

خلاصه کنکور خرج داره خیلی هم خرج داره

شما کلاسو بگردین افلاین پیدا کنین(هرچند میگن راضی نیستن) باز پول کتاب و ازمون خیلی زیاده

از رو پی دی اف هم نمیشه خوند من پارسال دوتا از کتابارو نتونستم بخرم از رو پی دی اف خوندم چشمام ضعیف تر شدن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

عزیزم اتفاقاً اگه پول داشته باشی کلاس ثبت نام کنی کتاب بخری تست بزنی و مشاور داشته باشی که همه اینا پول می‌خواد قطعاً با تلاش خودت قبول میشی مگه میشه بدون پول

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

کنکور خرج داره

هرکی میگه نداره تجربه نداره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاقاً اگه پول داشته باشی کلاس ثبت نام کنی کتاب بخری تست بزنی و مشاور داشته باشی که همه اینا ...

اخ اره مشاورو یادم رفت بگم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
کنکور خرج دارههرکی میگه نداره تجربه نداره

من انقد دیدم تو اینستا و تاپیکا میگن هرکس بخواد بخونه بدون امکانات میخونه این حرف واقعا مسخرس

بله هزینه‌ داره 

ولی بعضیا با همه این هزینه ها باز رتبه قابل قبول نمیارن 

پس مسائل دیگه هم دخیله 

هر چند موفقیت از نظر هر کسی بازم متفاوت

بسته به علایق و استعداد هر فردی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من انقد دیدم تو اینستا و تاپیکا میگن هرکس بخواد بخونه بدون امکانات میخونه این حرف واقعا مسخرس

چرته

من با امکاناتم خوندم ریدم😂😂😂

بعد فکر کن بدون امکانات....

معلومه نمیشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرتهمن با امکاناتم خوندم ریدم😂😂😂بعد فکر کن بدون امکانات....معلومه نمیشه

افرین دقیقا😂😂

کنکوری که خرج نداره ارج نداره

عاشق سبک طنزت شدم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

افرین دقیقا😂😂

😁😂

بله هزینه‌ داره ولی بعضیا با همه این هزینه ها باز رتبه قابل قبول نمیارن پس مسائل دیگه هم دخیله هر چن ...

خب اره صدرصد تلاش هم نیازه بدون تلاش نمیشه موفق شد ولی امکاناتم برای کسی که تلاش میکنه نیازه