2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

236 بازدید | 22 پست
امروز سالگرد ازدواجمه ، من همیشه برای شوهرم کادو میخرم ولی اون هیچی نمیخره فقط شام میبرتمون بیرون حالا موندم کادو بدم یا نه ، آخه دوست دارم کادو بگیرم ، بیرون هم بریم شماها چکار میکنید ؟
سالگرد ازدواجت مبارک باشه منم امروز سالگرد ازدواجم بود شوهرم شب سر کاره به خاطر همین ظهر رفتیم پارک مثل بچه توپ بازی کردیم و گفتیم و خندیدیم تنقلات و بستنی و غذا خوردیم اومدیم خونه خیلی هم خوش گذشت کادو هم خبرى نبود ولی همسرم گفت کادو را برات جبران میکنم الان خودت میدونى

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما معمولا کادو نمی دیم شاید گاهی در حد گل اما روزش حسابی خوش می گذرونیم

من مــــوفق خواهــــم شد 👍نه فـورا ولــــی حتــــــــــما 💜💜💜حسبی الله !...توکلت علی الله !...و الله خیر الحافظین 💜💜💜

ای بابا من از موقعی ازدواج کردم هنوز کادو نگرفتم خودمم ندادم بخاطر مشکلات مادی که خیلی حاده ولی خییلی دوست داشتم همسرم همیشه سورپرایزم کنه ولی هیچ وقت نشد
**من عضو قدیمی هستم سال 91 عضو شدم ولی خیلی وقته که نیومدم نی نی سایت کاربریم یادم رفته بود واسه همین دوبار عضو شدم**
والا....ما ک تا حالا ک دو سال از عقد و عروسی مون میگذره.ن روز زن.ن تولد.ن سالگرد و ن روز پرستار هدیه خاصی ندیدیم.ولی بدون مناسبت برام هدیه گرفته.
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))