2777
2789
عنوان

شوهرم معجون بیرجندی خورده

10680 بازدید | 38 پست

بعضیا گفتع بودن حالشون بد شده شوهرم ی تیکه خورد میترسم حالش بد بشه چیکار کنم چی بدم بخوره تاثیرش بره؟حالم بد شده از استرس

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

چی هست

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث حلواعه توش حشیش ماری جونا میزنن..میخورن میخندن..توهم زاست..شوهرم میگ من عادت دارم نترس ولی من میترسم

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
مواظب باش توهم میزنه شوهرم وقتی ۲۲سالش بود خورده بود توهم زده بود فک میکرد قیانت شده😐شاید مجبورشی ...

🥺🥺وای خدا چ خاکی بریزم سرم بچم کوچیکه بلایی سرمون نیاره من حاملم

اهان مرسی که گفتی ایشالا که چیزی نمی‌شه

فدات ان شالله😓🫂