2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت!

166 بازدید | 19 پست

سلام دوستان بی بی زدم دو تا خط یکیش کمرنگ و دیگری پر رنگ تر...

بنظرتون به شوهرم بگم سوپرایزش کنم؟ یا بعد از آزمایش خون؟🙈

ایده ای دارید جهت سوپرایز کردن بهم بگین ممنون میشم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جعبه کادویی توش پستونک و یه جفت کفش نوزاد بزار بهش بده خودم اینکارو کردم ولی طفلی هنگ کرد شاید برای تو جواب بده😁

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
عزیزم زیاد خوشحال نباش قراره شب بیداری بکشی داغ دلمو تازه کردی😢😢

مادر شدن همینه من بچه سوممه پسرم ۸ ماه تا صبح بیدار بود ولی لذت بخشه مادر بودن دخترم تقریبا تا ۳ سالگی بالا می‌آورد تو معدش به همه چیز حساس بود ولی گذشت الان بزرگ شد عشق میکنم نگاشون میکنم واسه شما هم میگذره جانم

این چه حرفیه آخه مادر بودن سختی داره ولی همه ی سختی هاش شیرینه

راست میگی ولی الان به مرحله ای رسیدم که دهنم سرویسه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
من عاشق تاپیک بی بی چکم ازمایش بده و بعد سوپرایز کن کل سوپرایز من تو هفته پیش یه کیک کوچولو بود که ...

مرسی عزیزم ... بنظرت شب یلدا همسرمو در مقابل جمع سوپرایز کنم و همینطوری به خونوادش هم اطلاع بدم؟

مرسی عزیزم ... بنظرت شب یلدا همسرمو در مقابل جمع سوپرایز کنم و به همینطوری به خونوادش اطلاع بدیم؟

سلیقه ایه،اینم قشنگ میشه

من دوست داشتم تو خلوت دونفره مون بهش بگم

شاید چون خجالتی ام اینجوری دوست داشتم

من واسه بارداری اولم با اینکه خیلییی هیحان داشتم اما صبرکردم تا سونو

موقع سونو از صفحه مانیتور فیلم گرفتم موقع پخش صدای قلبش

تو واتساپ برای همسرم فرستادم زیرش نوشتم "بابایی من دارم میام❤️"