2777
2789
عنوان

متاسفم برا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 23 پست
چی خریدی ک اینطور کرد؟ حالا واقعا حقوقش کمه؟ پول نداره؟

چیکی نخریدم بهش گفتم واسه تولدم لاقل یه دستبند بگیر اینجوری کرد منم گفتم غلط کنم دیگه ازت چیزی بخوام 

نه بابا قد خودش داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره اگه شوهردرامد نداشته باشه چیز سنگین بخوای یه چیزی .دیگه یه شال میتونه یه گل میتونه اح

درآمد که داره منم ازش چیزی نمیخوام .این دفعه دیدم نه واقعا انگار خودش نمیخواد بخره بهش گفتم که اینجوری کرد.کاش نمیگفتم بهش

درآمد که داره منم ازش چیزی نمیخوام .این دفعه دیدم نه واقعا انگار خودش نمیخواد بخره بهش گفتم که اینجو ...

چرا نخوای اگه نخوای بدتر میشه بخواه زبون دراز کرد محترمانه جواب بده بزار یاد بگیره باید برای زنش هزینه کنه

چرا نخوای اگه نخوای بدتر میشه بخواه زبون دراز کرد محترمانه جواب بده بزار یاد بگیره باید برای زنش هزی ...

خوب هردفعه که ازش خواستم بحثمون رسید سر پول و قناعت و چه میدونم این حرفا که ته همش این غرور من بود که شکست

چیکی نخریدم بهش گفتم واسه تولدم لاقل یه دستبند بگیر اینجوری کرد منم گفتم غلط کنم دیگه ازت چیزی بخوام ...

خوکتور درگیر نکن من همسرم اولاش میخرید امسال هرچی معنی انداختم تولدمه خودشو زد ب کوچه علی چپ منم تصمیم گرفتم خودمو ناراحت نکن اما تلافی کنم تولدش شد نه تبریک بگم نه چیزی کادو بدم چون همسرم ازم انتظار داره خودش میفهمه