2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ یه جا خوندم فروردینی ها جوان تر از سنشون میزنن. خودمم واقعا بیبی فیس و جا سوییچی هستم🤪

پس چرا من اتقد دراز و چاقم ۶۰۰ سال بیشتر از سنم میزنم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
همه فروردینیا زود جوشن 🤣

تو هم اینجوری؟

یهو تو عصیانیت یه تصمیمی میگیری دوروز بعد میگی عجب غلطی کردم 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

من فروردینی ام،به شدت خودپسند هرچی واس خودمون دوست داریم من ک اینجوریم دست و دلباز فقط واس خودمم ن کس دیگ،یکم مهربون،حسود نیستم ولی اهل خرج کردن و استوری کردن و اینا هستم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دقیقا همینطوره مثلا تو این تاپیک بعضیا گفتن فروردینی ها کم حرف هستن در صورتی که فروردینی هایی که م ...

اره به نظرم خیای بی ربطه که فکر کنیم مثلا شخصیت کسی که وسط جنگ و درگیری و تنش داره زندگی میکنه با کسی که تو بهترین جای دنیا با بهترین امکانات زندگی میکنه و صرفا تو یه ماه متولد شدن، شبیه همه!

من آذرماهی هستم،پدرشوهرمم آذرماهی. یعنی ما باید شبیه هم باشیم؟؟ 😆😆

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم فروردینی ام

سریع جوش میارم 

دمدمی هستم

تنهایی رو بیشتر دوست دارم

حالا حالا دل نمیدم

ولی اگر دل بدم دیگه تمام

به شدت خانواده دوست و متعهد

دلسوز و دلرحم

ولی اگر ناراحت بشم درجا واکنش نشون میدم  و سریعم میبخشم

کینه اصلا ندارن ولی هرگز هم فراموش نمیکنن 

مثل هوای فروردین

دقیقاااااا مثل هوای فروردین گاهی افتابی گاهی بارونی و در عین حال بعد یه بارون شدید ناگهان افتابی