2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از خودش میپرسیدی خب

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
خوب بلاخره منم باید یکبار برم که دفعه دیگه دومم باشه 

دکتر عارفی سرشون به شدت شلوغه.تا جاییکه میدونم بیمار جدید نمیگیرند.البته حق با شماست.به نظرم دوباره تماس بگیرید ببینید هیچ راهی نداره

دکتر عارفی سرشون به شدت شلوغه.تا جاییکه میدونم بیمار جدید نمیگیرند.البته حق با شماست.به نظرم دوباره ...

خیلی ممنون.اره زنگ میزنم بازم.شما از ایشون اطلاعی هم دارین از سابقه کاریش؟؟چون منم تو هم نی نی سایت اسمشونو شنیدم 

خیلی ممنون.اره زنگ میزنم بازم.شما از ایشون اطلاعی هم دارین از سابقه کاریش؟؟چون منم تو هم نی نی سایت ...

من تعریفشون رو زیاد شنیدم.دوستم هم زیر نظر ایشون ivf کردند و راضی بودند.البته مشکل باروری نداشت فقط چون جنسیت مهم بود براش ،ivf کرد