2777
2789

تازه نامزد بودیم خونه مادرشوهرم یه روز دعوت بودیم خواستم کمک کنم موقع سفره پهن کردن دیس برنجو ببرم سر سفره از دستم افتاد همه جا پراز برنج شد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چند تا از پسرای کلاس منتظر اسانسور بودیم کراشمم بود...بعد اسانسور وا شد من اول رفتم ب کراشم اشاره کردم ک بیاین وا شده اسانسور بغلی همون موقع باز شد اینا هم رفتن تو اون🌚💔رسما منو ب پشمشون گرفتن انقد ضایع شدم😑😂

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

رفتم مهمونی کمک صابخونه پاشدم شیرینی و ظرفا رو جمع کنم فک کردم اون تو حاله من تو اشپزخونه بودم جندتا شیرینی خوردم یواشکی اخه اونجا روم  نشد باز بردارم پشت سرم بود دید بازم بهم تعارف کرد من ذوب شدم ذوب تازه عقد کرده بودم فامیل شوهرم بودن کاش یادش نباشه  😂😂

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

خسته نباشی دلاور از اول تاپیک منتظرت بودم

هعی ولی خاطره تلخی بود🥲

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
رفتم مهمونی کمک صابخونه پاشدم شیرینی و ظرفا رو جمع کنم فک کردم اون تو حاله من تو اشپزخونه بودم جندتا ...

وااای منم خجالت کشیدم بااین چیزی که تعریف کردی

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
رفتم مهمونی کمک صابخونه پاشدم شیرینی و ظرفا رو جمع کنم فک کردم اون تو حاله من تو اشپزخونه بودم جندتا ...

اتفاقا قشنگ یادشه که هیچ بلکه مثالتم میزنه میگه مثل فلانی نباشین 😂😂😂😂😂

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

اینو واقعااا میفهممم یبار غذا سیر نشدم تو آشپزخونه یهه قاشق پر از برنج خوردم... بعد خانومه گفت دخترم گشنته بازم بریزم برات  

اتفاقا قشنگ یادشه که هیچ بلکه مثالتم میزنه میگه مثل فلانی نباشین 😂😂😂😂😂

ن بابا همچین ادمی نیس باهم الان خیلی صمیمی هستیم

اینو واقعااا میفهممم یبار غذا سیر نشدم تو آشپزخونه یهه قاشق پر از برنج خوردم... بعد خانومه گفت دخترم ...

😂😂😂تا یکماه تو شُک بودم اونورا افتابی نشدم