2777
2789
البته گاهی وقتا مثلا میزنم یک شنبه ولی تا میام پول بریزم و یکم دست دست کنم میبینم یک شنبه پر شده میر ...

من پرداخت درب منزل رو انتخاب کردم!!!!!

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قبل اینکه دیجی‌کالا معروف بشه تا الان ازش خرید داشتیم، این اواخر چیزی که میخری شانسیه خوب یا بد بودنش یا اصلا مشابه بودنش با چیزی که سفارش دادی. زمان ارسالشم دست خداست ممکنه الان سفارش بدی فردا کنسل کنن بگن موجودی نیست یا ممکنه یه هفته معطل بستت باشی دقیقه نود بهت پیام بده فلان چیز موجود نبود سفارش کنسل شد!

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤
از قبل اینکه دیجی‌کالا معروف بشه تا الان ازش خرید داشتیم، این اواخر چیزی که میخری شانسیه خوب یا بد ب ...

عجب...اینم شانس مایه

من همین دیروز بستم رسید ساعت دیواری بود برا کارگاهم سه روزه رسید خیلیم خوشکله قیمتشم عالی79تومن ک همین ساعته تو شهرمون زده 90

البته هزینه پستش29شد جمعا شد108خیلی راضیم راحت میاره دم در خونت

برا تولد پسرم 15آذر بود از دو سه روز قبلش دستگاه پوز و ابزارش بصورت اسباب بازیش سفارش دادیم دقیقا وسط جشن تولد هدیشم رسید 

وخیلی چیزا دیکه ماخانوادگی راضی هستیم از د ی ج ی کالا

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
من همین دیروز بستم رسید ساعت دیواری بود برا کارگاهم سه روزه رسید خیلیم خوشکله قیمتشم عالی79تومن ک هم ...

چ خوب!👌🏻

امیدوارم منم راضی باشم