2777
2789

من همیشه میگیرم و راضیم. چون میشه پس هم داد خوبه. البته بیشتر خرید هارو مامانم اوکی میکنه چون من وقت ندارم ولی فکر کنم روزش رو بسته به روز های خالی که سایت پیشنهاد میده خودتون تعیین میکنین. بسته بندی محصولاتش هم خوبه. 

من خیلی خرید کردم از دی جی کالا  همه چیش خوب بوده ولی دیر ارسال میشه واقعن

خب شاید شما دوری 

چون من خیلی خرید اینترنتی انجام میدم و سریع ترین ارسالو دیج.ی کالا داره

من مازندرانم ، معمولا سر ۳ روز کاری به دستم میرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج ساله میخرم اتفاقا همین امروز اداره پست بودم برای مرجوع😐😐 گاهی راضی بودم گاهی ناراضی

من تابحال مرجوع نکردم شرایطش چطوره ؟؟؟؟

دلایل چی باشه برای مرجوع؟

هزینه پست چی میسه؟؟

من خیلییی خرید کردم 

ما شهرستانیم حدود 4 روز میشه همشم برای من که عالی بوده 

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 
پنج ساله میخرم اتفاقا همین امروز اداره پست بودم برای مرجوع😐😐 گاهی راضی بودم گاهی ناراضی

خودشون ک میان میبرن 

چرا رفتین پست ؟ جدید شده ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همون روزی ک میخوایم میرسونه بهمون؟

نه 

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مثلا چندروز؟ من انتخاب کردم یکشنبه بیاره ب نظرت نمیاره؟

من 17 آذر آینه سفارش دادم 26 آذر ب دستم رسید

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
منم خیلی خرید میکنم  با نظر کاربرا انتخاب می‌کنم چون هم جنس عالی داره هم جنس بد  ولی خدا ...

عه منم اصفهانم

گفت یکشنیه هفته دیگه میاره

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
من تابحال مرجوع نکردم شرایطش چطوره ؟؟؟؟ دلایل چی باشه برای مرجوع؟ هزینه پست چی میسه؟؟

باید با بسته بندی اولیه ببری اداره پست عکس هزینه پست رو براشون تو قسمت تماس با ما میفرستی هزینه رو به کارتت که تو قسمت پروفایل وارد کردی بر می‌گردانند

قبلا به صورت پس کرایه بود این دردسرآفرین رو نداشت

من یه ساعت گرفته بودم رنگ قهوه ای ولی مشکی برام فرستادن قبل از ثبت سفارش زمان ارسال رو انتخاب میکنی اگر موافق بودی سفارش میدی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خودشون ک میان میبرن  چرا رفتین پست ؟ جدید شده ؟

نه از همون اولم باید می‌بردیم پست این سومین مرجوعیه منه تو چهار سال

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
عه🥴🥴🥴🥴 وای ن باید همون روز بیارن خاک تو سرشون

🤕

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|