2777
2789

من بهش فکر نمیکنم از وقتیم همه چی تموم شد ندیدمش،اما بعضی شبا خوابش رو میبینم صبح بیدار میشم خیلی حالم گرفتس،حس میکنم یه جورایی خیانت حساب میشه به شوهرم😔دیشب خواب دیدم که یجایی هستیم اونم هست بعد یه ساک پراز لباساشه من میرم یواش برش میدارم لباساشو بو میکنم بوی عطری روکه توخواب دیدم قشنگ حسش میکنم 🥲انگار واقعی بود

یه خواب دیدی تموم شد. بیخیال بهش فکر نکن

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

من خواب کسی رو دیدم که نمی شناسمش 

یعنی چهره دقیق هم یادم نیست 

ولی چنان حس عاشقانه ای تو خواب حس کردم 

که تو بیداری عمرا مثلش نبوده و نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواب کسی رو دیدم که نمی شناسمش  یعنی چهره دقیق هم یادم نیست  ولی چنان حس عاشقانه ای ت ...

خیلی سختهههه خیلی

تموم اون خاطره ها دوباره برای ادم زنده میشه تموم اون حسی ک داری یادت میاره لعنت به خواب 

درکت میکنم. خودم. تجربه کردم. ولی خیانت نیس خواب دیگ. دس خودمون نیس ک ما ک بش فک نمیکنیم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خیلی سختهههه خیلی تموم اون خاطره ها دوباره برای ادم زنده میشه تموم اون حسی ک داری یادت میاره لعنت ب ...

ناخودآگاهه دیگه 

بهش پر و بال نده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
روح و روان ادم بهم میریزه اخه

اگه بهش اهمیت بدی بیشتر روح و روانت بهم میریزه 

تو ازدواج کردی دلیلی نداره که حتی بخوایی خوابو تو ذهنت مرور کنی

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

خیلی سختهههه خیلی تموم اون خاطره ها دوباره برای ادم زنده میشه تموم اون حسی ک داری یادت میاره لعنت ب ...

میدونی. بخدا. با. تموم. وجودم. میفهم چی میگی منم. اینجوری میشدم. الان دیگ خیلی کم. پیش میاد ولی واقعا سخته  ادمو. ب شدت. دلتنگ  میکنه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این