2777
2789

8ماهشه تقریبا از 4ماهگی اینطوری شد بینیش شدید کیپ میشه ااصلا نمیتونه نفس بکشه شیر بخور هردفع میرم دکتر یع قطره مزخرف سدیم کلرید میده کوچکترین تاثبری نداره ....هیچکس تحربه نذاره ..چکارش کنم یجم خیلی اذیت میشه دوهفته اینطوریه دو روز خوبه باز دوهفته اینطوری دو روز خوبه

بخور سرد بذار بالا سرش

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور عالیه شبها بالا سرش رو بخاری رادیاتو بخور پیاز و سرکه اب بخور شلغم و یا اویشن یا بابونه بگذار .روغن بنفشه شبها دورتا دور بینی و یکم داخل سواخشو چرب کن چون داخل بینی بریزی کودکه میسوزونه بیشتر چرب کن و پیشونیش را و گردنشو تا خلطها نرم بشند بریزند پایین و دارو بگیر تا خلطها را نرم کنه سیتروزین هم خوبه 

بخور سرد بذار بالا سرش

شدتش زیاد بخورم گذاشتم فایده نداشت قطره منتول هم میزنم هیچی ....دوسدارم یکی بگه فلان قطره بریز اب رو اتیش خیلی گناه داره یه خواب وشیر راخت نمیتونه بخوره

بخور عالیه شبها بالا سرش رو بخاری رادیاتو بخور پیاز و سرکه اب بخور شلغم و یا اویشن یا بابونه بگذار . ...

روغن بنفشه هم میزنم هیچی برای این بچه حواب نمیده فقط یه قطره نازوافرین تونت خوندم خوبه نمیدونم‌اونو بکیرم یاته

شاید عفونت داره...

پسر منم از مهر مریضه،چند روز خوب میشه دوباره علائم میاد سراغش،گرفتگی شدید بینی،ابریزش،عذر میخوام ترشح عفونت سبز از بینیش

ببر مطمئن شو عفونت نداره

بعد اسپری بینی هم هست واسه باز شدن بینی

اگه اونم تاثیر نداشت اسمشون یادم رفته،میگرفتی جلو بینی،بو میکردی بینی باز میشد،از اونا واسش بگیر

عزیزم همون بخور درمان و روغن زدن رطوبت سر و بینی میکشه بیرون روغن زیاد براش بزن .اویشن و پونه دمنوششو خودت زیاد بخور بره تو شیر یه قاشق کوچک دمنوش اویشن بخودش بده عناب هم عالیه .عم نثارا دود کنی هم خوبه

شدتش زیاد بخورم گذاشتم فایده نداشت قطره منتول هم میزنم هیچی ....دوسدارم یکی بگه فلان قطره بریز اب رو ...

بینیشو خوب خالی میکنی؟ وقتی میبریش حموم قشنگ سینوساشو ماساژ بده تا تخلیه شه پوار بینی هم خوبه

بعضی مامانا قطره شیر خودشونو میریزن تو بینی میگن تاثیر داره

سعی کن خونتو مرطوب نگه داری با بخور با اکالیپتوس

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️