2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس اصلا نداشته باش

قبلش یه بار دوره کن مراحلش رو 

فردا روش جدید هم اگه کسی بهت یاد داد انجام نده فقط با روشی که تمرین کردی انجام بده

به حرف بقیه که انرژی منفی میدن گوش نکن

سعی کن خاموش نکنی 

چون اونی ک خیلی حرفه ایم هس جلو افسر هول میکنه 

بعد اون هر کار خاستی بکنی بگو با اجازه 

دستاتم نلرزه

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

خواهرم مربی اموزشگاهه همیشه میگه بدترین چیز اینه ک پارک دوبل بقیه رو با اونی ک یاد گرفتی قاطی کنی. 

فقط امروز یکی از هنرجو هاش بخاطر اینکه با دست اشتباهی دستگیره در رو باز کرد مردود شد

خدایا شکرت. 

من تجربه ای ندارم چون خودم امروز فعلا آموزش شهریم تموم شده و دو هفته بعد امتحان دارم 

ولی سعی کن اصلا استرس نداشته باشی البته طبیعیه داشته باشی حتما تمام قوانینش رو رعایت بکن تو ذهنت مرور بکن و ترمز دستی هم یادت نره پایین بیاری چون یک نفر بخاطر همین مورد رد شد 

حتما هم وقتی پارک دوبل انجام میدی فاصله ات رو رعایت کن تو فاصله خیلی حساسه افسر وقتی هم گفت پارک دوبل انجام بده حتما راهنما بزن  

ان شاالله قبول میشی 🌺 

وای من کلا فوبیادارم از رد شدن از قبول نشدن

واقعا چیز مهمی نیست مهم اینه بعدا بتونی رانندگی کنی . خیلیا رانندگیم بلدن ( مبتدی نیستن)  میرن و رد میشن چند سری. منم ناراحت شدم ولی واقعا چیز ناراحت کننده ای نیست ارزش نداره

Never give up 

اگرم انشاا قبول شدی تا لحظه آخر تسلط کامل داشته باش چون من یبار امتحان دادم قبول شدم افسر هم نوشت قبول بعدم امضا کرد بعد گفت ماشینو خاموش کن پیاده شو من از ذوق بجای خاموش کردن ماشین روشنو استارت زدم بعد قبولی رو خط زد نوشت مردود 😂😂😂

زندگی زیباست ...