2777
2789
عنوان

کمککک آنفولانزا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست
منم مث شما. یه هفته اس گرفتم. دیشب دوباره رفتم دکتر گفت باید تحمل کنی تا دوره اش طی بشه. فقط مسکن ...

ببخشید شما بی خوابی هم دارید؟من خوابم میگیره شدید ولی خوابم نمیبره

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
بخدا من تا دلت بخوادآمپول وآنتی بیوتیک استفاده کردم ولی همش بی فایده

من سر این مریضی صد بار دکتر رفتم. دوبار برا خودم دوبار برا بچه ام دو بار برا شوهرم، خواهرم و... هر دکتری هم رفتیم هربار تاکید میکرد انتی بیوتیک اصلا نخورید عفونت ویروسی باید دوره اش تموم بشه اصلا انتی بیوتیک نخورید.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما بی خوابی هم دارید؟من خوابم میگیره شدید ولی خوابم نمیبره

نه بی خوابی ندارم اما خیلی بی حالم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من سر این مریضی صد بار دکتر رفتم. دوبار برا خودم دوبار برا بچه ام دو بار برا شوهرم، خواهرم و... هر ...

بعد من هر دکتری رفتم آنتی بیوتیک تجویز کردن چه دارو چه آمپول دکتر نیستن که همش فقط بلدن دارویه الکی بنویسن

بعد من هر دکتری رفتم آنتی بیوتیک تجویز کردن چه دارو چه آمپول دکتر نیستن که همش فقط بلدن دارویه الکی ...

اره بابا بعضی دکترا چیزی حالیشون نیست. البته شایدم شما اصلا ویروس نگرفتی و عفونت تنفسی ات دلیل دیگه ای مث سرماخوردگی داره. فعلا دکترتو عوض کن ببینیم چی میشه.

من سر این مریضی صد بار دکتر رفتم. دوبار برا خودم دوبار برا بچه ام دو بار برا شوهرم، خواهرم و... هر ...

شما تب هم داشتید چند روز طول کشید من امروز میشه۶روز

شما تب هم داشتید چند روز طول کشید من امروز میشه۶روز

من یه شب تب داشتم فقط. تا الان یه هفته میشه که مریض شدم

من یه شب تب داشتم فقط. تا الان یه هفته میشه که مریض شدم

من الان۹روزه مریضم ۶روزه تب دارم پس حتما باید امروز یه دکتر دیگه برم

فقط باید تحمل کنی تا دوره تمام بشه داروهم میکن و سرم بزن و ویتامین بخور

خیلی سخت میگذره اگه تب نداشتم یکم راحت تر بود تب خیلی اذیتم میکنه