2777
2789
عنوان

آزمون توشهری دارم فردا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
سر تقاطع ها نمیشه دنده عوض کرد؟؟

ممنوعه باید رد کنی بعد

دنده بالا بردن با اجازه ی افسر کم کردن دنده رو خودت باید زمانش رو تشخیص بدی 

وهر حرکتی ازت خوات بدون که زمان راهنما زدنه دور زدن دور دو فرمان دوبل پارک توقف هر چی واست اول دستت بره سمت راهنما

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا !  من دو روزه جلسه هام تموم شده مربیه من وسط تقاطع میگفت گاز بده دنده عوض‌کن ای خدااا ...

نه اتفاقا تو کتاب آیین نامه هم هست این مورد ولی حتما اگر به مربی ت دسترسی داری بازخواست ش کن🤨🤨

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

صبح ی دمنوش گل گاو زبان بخور آرام بخشه

دفعه اول نرو بزار حداقل ۸نفر که رفتن دقت کن ببین سرهنگ بیشتر از چی امتحان میگیره 

همونو مراحلشو تو ذهنت مرور کن 

با هیچکسم حرف نزن که استرس بهت وارد نشه 

هرکسی مرببش ی چیزی بهش گفته اینجوری دوگانگی برات بوجود میاد 

کلاچ رو اصلا رها نکن خیلی آروم میلیمتری که موقع دنده عقب شتاب نگیره ماشین 

توی دوبل هم سرعت ماشین با چرخاندن فرمان باید برابر باشه

اگر بعد دوبل سریع گفت برو دنده عقب اول اجازه دوم حتماااااا فرمان رو صاف کن وبقیه مراحل 

ایشاالله قبول بشی

خیلی ممنونم ازت🙏🙏🙏

خواهش 

ی نکته دیگم شاید براتون مفید باشه

اگر جایی بخصوص دوبل خیلی فرمان تابیدی وفراموش کردی چند دور تابیدی فرمون رو تا آخر قفل کن بعد یک و نیم دور باز کن(۳تا نیم دور)فرمان صاف میشه

بیشتر کسایی که رد میشدن یا استرس داشتن یا صکادرات رو رعایت نمیکردن البته من هم مربیم عالی بود هم سرهنگ عقده ای نبود

اگر دوبل فاصلش بجا ۴۵میشد ۴۰قبول میکرد

خواهش  ی نکته دیگم شاید براتون مفید باشه اگر جایی بخصوص دوبل خیلی فرمان تابیدی وفراموش کردی چ ...

خداروشکر بعضی افسرا دفعه اول بخاطر اینکه مغرور نشی قبولم نمیکنن واقعانم عقده ای هستن