2777
2789
عنوان

آزمون توشهری دارم فردا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
سلام من عید گواهینانه گرفتم بار اول هم بین ۵۳نفر ۳ نفر قبول شدن ک بین خانما من بودم و ۲تا آقا...بنظر ...

اصلا امارت منطقی نیست هر آموزشگاه موظفه ۲۰ درصد شرکت کننده هارو قبول کنه این قانونشونه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی امتحان دادی؟ من هفته دیگه امتحان دارم مربیم میگفت سه ماهه سوالا عوض شده دیگه از این برگه ها نمی ...

من ابانماه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
زدم به جدول🤭🤭بد اومدم اه  راستی اجازه ها رو یادت نره بگی

راست میگه ب من سر تقاطع گفت بزن دو من گفتم اجازه بدین تقاطع رو رد کنم بعد 

من هم شهر هم آئین دفعه اول قبول شدم 

هول نکن سر حوصله هر موردی خواستن اول میگی با اجازه و خیلی ریلکس وآروم انجام‌میدی

اگرم‌گفتن سریع شما بگو چشم ولی عجله نکن سرهنگ میخواد بهت استرس بده

نکات اصلی رو مرور کن تو ذهنت اصلاااااااسترس نداشته باش چون مهم ترین مورد توی رانندگی استرس نداشتن

اگه سرهنگ بفهمه استرس داری ردت میکنه 

سرتو که نمیبرن نهایت یکبار دیگه

دفعه اول قبول بشی یا دفعه چهارم گواهینامه ی شکل هیچی فرقی نمیکنه امتیاز خاصی ام نداره

الان با اشکال رد بشی و قوی تر بشی بهتره تا با همون اشکال قبول بشی فردا تو خیابون به مشکل بربخوری

یعنی سر تقاطع نباید دنده عوض‌کرد؟؟؟

نه به هیچ وجه ممنوعه و یکی اینکه موقع دور زدن جاده هچ خط نداشت وسطش من گفتم خط ممتد فرضی با اجازه ی شما

پارک دوبل و چجوری انجام دادین؟

ببین باید قوانین رو تو ذهنت مرحله مرحله قبل آزمون مرور کنی..مثلا من تو چند مرحله تو ذهنم تقسیم بندی کردم۱.راهنمامو اول کار بزنم نیم متر برم جلو تر از آینه بغل ماشین پارک شده کناری۲.دنده عقب بزنم فرمون رو بچرخونم تا آخر ب راست بعد شاسی ماشین پارک شده ک افتاد وسط مثلث شیشه ماشینم فرمون رو برگردونم

نه به هیچ وجه ممنوعه و یکی اینکه موقع دور زدن جاده هچ خط نداشت وسطش من گفتم خط ممتد فرضی با اجازه ی ...

وااااا ! 

من دو روزه جلسه هام تموم شده

مربیه من وسط تقاطع میگفت گاز بده دنده عوض‌کن

ای خداااااا