من ازوقتی اومدم رشته جامعه شناسی به سفر علاقمند شدم. ولی خب یکی دوتا سفر داخلی بیشتر نشد برم تو این مدت. پولش رو ندارم فعلا. ولی آرزومه سفرای جورواجور برم. اروپا، آمریکا، از اون طرف عاشق دیدن هند و افغانستانم. لبنان دوست دارم برم. خلاصه دوست دارم جاهای جورواجور دنیا رو ببینم. ولی فعلا تنها سفر خارجی م عراق بوده اونم زیارتی اونم سالها پیش😬😬😬
من جای اسی بودم حقیقتا خوشحال میشدم که یه کشور دیگه رو دیدم هرچند با این سختی😍😍 خیلی تو سفر دنبال خوش گذرونی و تفریح نیستم آخه. دوست دارم فرهنگ ها و آدم های جورواجور رو ببینم بیشتر.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کویتو بد زمانی رفته بودیم خیلی گرم بود اونجور ک باید میچسبید نچسبید ولی ایران قشم کیش شیراز مخصوصا ابشارش همدان اینا کلا همشون خوبن بعضی جاهاهم بودن با اینکه منظرش خیلی خوب بود خوش گذشت ولی تو جاده ینی خودمونو خیس کردیم انقد خطری بود