2777
2789

من ‌‌‌‌‌ازوقتی اومدم رشته جامعه شناسی به سفر علاقمند شدم. ولی خب یکی دوتا سفر داخلی بیشتر نشد برم تو این مدت. پولش رو ندارم فعلا. ولی آرزومه سفرای جورواجور برم. اروپا، آمریکا، از اون طرف عاشق دیدن هند و افغانستانم. لبنان دوست دارم برم. خلاصه دوست دارم جاهای جورواجور دنیا رو ببینم. ولی فعلا تنها سفر خارجی م عراق بوده اونم زیارتی اونم سالها پیش😬😬😬

تاپیک ارمنستان رو دیدم این تاپیک رو زدم:)

من جای اسی بودم حقیقتا خوشحال میشدم که یه کشور دیگه رو دیدم هرچند با این سختی😍😍 خیلی تو سفر دنبال خوش گذرونی و تفریح نیستم آخه. دوست دارم فرهنگ ها و آدم های جورواجور رو ببینم بیشتر.

من هند رو خیلی دوست دارم برم

اما از چند نفری که رفتن اونجا ، شنیدم اصلا به بهداشت اهمیت نمیدن

واقعیتش خودم هم برنامه های آشپزی شونو میبینم ، باورم میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفر ک عالیع چقدر با این حال بدم به سفراحتیاج دارم 😔😔غارعلیصدر رفتم برام جذاب بود ،کرمانشاه هم همینطور قشنگ و اصیله

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ایول چه خوب کجاهارو پیشنهاد میدی؟ ایشالا بازم کلی سفرای خوب بری

کویتو بد زمانی رفته بودیم خیلی گرم بود اونجور ک باید میچسبید نچسبید ولی ایران قشم کیش شیراز مخصوصا ابشارش همدان اینا کلا همشون خوبن بعضی جاهاهم بودن با اینکه منظرش خیلی خوب بود خوش گذشت ولی تو جاده ینی خودمونو خیس کردیم انقد خطری بود

سفر ک عالیع چقدر با این حال بدم به سفراحتیاج دارم 😔😔غارعلیصدر رفتم برام جذاب بود ،کرمانشاه هم همین ...

عزیزم ایشالا هم به زودی بتونی یه سفر خوب بری و هم حالت بسیار خوب بشه❤️❤️

عزیزم ایشالا هم به زودی بتونی یه سفر خوب بری و هم حالت بسیار خوب بشه❤️❤️

ممنونم از انرژی مثبت شما❤️❤️

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤