2777
2789
عنوان

مادر شوهرم انگار بچه های کوچک و نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 35 پست

مادرشوهر من که دیگه یه نمونه ی بارز از شمر بودنه😂

خیلی دلش میخواد منو جلوی شوهرم خراب کنه یعنی نمیدونم چی بهش میرسه هااا

خب لعنتی توکه اینقدر بچتو دوست داشتی غلط کردی زن گرفتی براش که الان بخوایی زنشو ازش بگیری

منتظره من روم اونور باشه که سریع حتی شده با لبخونی شوهرمو پر کنه

چند وقت پیشا رفته بود پیش دعانویس دعا گرفته بود

بهم پیام داده بود این دعا رو هر فلان ساعت چند بار بخون خوشبختی میاره😐

بعد که تحقیق کردم دیدم طلسمه😂😂

میدونی از چی ناراحتم؟ میگم که برای همه خوبه ها فقط من اون روی سگشو دیدم بااینکه بیشتر از همه بهشون احترام میذارم ...میخوام منم طبق این جمله عمل کنم..اگه قدر خوبی هاتو نمیدونن بدی هاتو شروع کن دلتنگ خوبی هات بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا مادر بزرگ من ۷۲ سالشه انقدر به روزه ۶ تا عروس داره انقدر دوست داره اونا به خودشون برسن اما مادر ...

من مجرد که بودم بابام کلا با شال سر کردن مخالف بود میگفت باید کلاه سرت کنی یا سر لخت باشی کلا دوست داشت به روز باشم 

شب عروسی موقع حنابندون که مختلط شدیم همون اول مادرشوهرم اومد شنلو تا دهنم کشید پایین یعنی جلو پامو نمیدیدم 

تا اومدم یکم بدم عقب باز کشید جلو 

الان حالم از اون قسمت فیلم بهم میخوره که شنل کل صورتمو پوشونده حتی نمیتونم درستی راه برم

جالبه به خودشون حق می دن که هر چی خواستن بگن بعد می گن تو عاقلی باید سکوت کنی تا ما هر بار بزنیم تو ...

همونو بگو ...میگم که به فلانی کمک کردیم زنگ نزد یه تشکر کنه میگه ولشون کن اونا تشکر بلد نیستن منم گفتم خوب بلد نیستن منم دیگه خوبی نمیکنم در حقشون...چون حرف حق میزنم از حرف زدن با من فرار میکنه سریع جمع میکنه حرفو خداحافظی میکنه

خدا بزرگه که روی واقعیش رو به من وهمسرم نشون داد وقتی خونه امون بود.‌.همسرم گفت یه خونه داده که فقط موش پره توش ببرم پسش بدم همسرم به خاطر موش خونه نمیتونه باسن اینو وقتی زمین گیرشد بشوره لیاقت خوبی نداره این بشر

خدا بزرگه که روی واقعیش رو به من وهمسرم نشون داد وقتی خونه امون بود.‌.همسرم گفت یه خونه داده که فقط ...

خدا الهی دسشون روکنه تاابد منکه میرم پیش مشاور زودتر دسش برا شوهرم روشه زنکه پست 

استارتر عجب تایپیکی زدی باور کن اینقدر دلم پره از دستشون که میتونم ساعتها برات پست بزارم😂😂

والا مادر بودن مقدسه من نمیدونم چرا مادرشوهرم اینجوریه 

یکم حیا نداره 

هر حرف زشتی هر چیز زنونه ای رو جلوی شوهرم میگه 

حتی اندام زنونه ی یه خانم دیگه رو میاد برای شوهرم تعریف میکنه 

دیشب جلوی کلی مرد و مهمون برگشت گفت من باسنم ( اون لغت دیگه ی باسن🤦) گندست الان مده بقیه میرن شورت میگیرن گنده شه😐

با صدای بلنداااا

یعنی ما خانوما که اونجا بودیم همه حواسمونو پرت کردیم مثلا نشنیدیم اقایون همه برگشتن نگاه کردن

تا کی عقده ی دیده نشدن😒

صبر منو لبریز کردن تو این ۷سال مثل بمب ساعتی میمونم به خدا معلوم نیست کی میترکم و ترکش هام به کی میخ ...

وای نگو ترو خدا منم دوساله تو زندگی مشترکم نابودم بقران

استارتر عجب تایپیکی زدی باور کن اینقدر دلم پره از دستشون که میتونم ساعتها برات پست بزارم😂😂والا ماد ...

وای خاک عالم اینم بی ابرو هست مال منم عقده ایی

و پدرسوخته کی راحت میشیم از دست عقده بازیشون به مولا