2777
2789
عنوان

دندون خرگوشی

420 بازدید | 12 پست

دندون جلویی هام شکسته یکمم فاصله داره چ جور برم برای چها تا دندون۲۰تومن میخوان 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا هر واحد دندون دکتر گفت چها تومن میگیرم حالا جنس معمولی گفت. دارم فکر میکنم بکشم مصنوعی بزارم ب صرفه تره سه تاهم عصب مسی و پر کردم دارم ب جز اونا 

برا هر واحد دندون دکتر گفت چها تومن میگیرم حالا جنس معمولی گفت. دارم فکر میکنم بکشم مصنوعی بزارم ب ص ...

نهههه نکشیااا حیفه درسته گرونه ولی خب چاره ای نیست ارزش داره 

بکشی اونم دندونای جلورو خیلی تاثیر داره تو ظاهر 

نهههه نکشیااا حیفه درسته گرونه ولی خب چاره ای نیست ارزش داره  بکشی اونم دندونای جلورو خیلی تاث ...

نمیکشم اصلن ولی خیلی گرونه ادم دلش نمیاد 

مجبورم تا عید باید درست کنم بعد عید باز تعرفه میخوره گرونتر میشه

دلش نمیاد؟ دندون نباشه چجوری غذا بخوری ، چجوری حرف بزنی چجوری میخندی 

اصلا روت میشه بخندی! 

من باشم طلاهام رو میفروشم ولی دندون رو درست میکنم . خنده داره یه خانم دستش النگو بندازه ولی دندون سالم تو دهنش نباشه 

برا هر واحد دندون دکتر گفت چها تومن میگیرم حالا جنس معمولی گفت. دارم فکر میکنم بکشم مصنوعی بزارم ب ص ...

پسر منم ۱۱سالشه همین طوره یعنی نمیشه درست کرد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من میخوام ارتودنسی کنم یکی از دندونام کجه توروخدا هرکی انجام داده راهنماییم کنه انقد فکر کردم بهش دارم نابود میشم خیلیم گرونه😔😔😔😔😔

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘