عجیب ترین خوابی که دیدین چی بوده من دیشب خواب دیدم محسن ابراهیم زاده امده خونمون منم بش میگم برامون اهنگ بخون ما برقصیم این چه خوابی بود من دیدم خدایاااا😂🤣
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواب دیدم که یک نفر عین خودم با لباسهای مشکی خودم روبروم ایستاده تو خواب مطمئنم که این شیطانه و من با بی رحمی خیلی وحشیانه کتکش زدم هر بار که کتکش می زدم غیب می شد و دوباره ظاهر می شد و تا سه بار غیب شد
خواب دیدم زنگ زبان بود و منتظر معلم زبان بودیم البته کلاس توی کلاس برگزار نشد تو حموم خونه ما بود😂 همه مونم با لباس فرم و اینا بعد به جا معلم زبانه معلم ریاضیمون اومد عصبانیم بود دو تا سوال پرسبد از دو نفر هیچکدوم بلد نبودن با یه هفت تیر مخ هردو شونو خالی کرد بعد مث این فیلما درجا صدا آژیر پلیس اومد معلمه فرار کرد بعد نمیدونم یه دفعه از کجا کمند امیر سلیمانی اومد نجاتمون داد
یعنی خیلی بی ربط بود خداوکیلی
خیلیازآدماییکهفکرمیکنن گرگتنهان...درواقعیت بزهایی لجبازنکه بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...