2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنی،خیلی دوست دارم بشنوم

ی پسری رو خیلی دوست داشتم باهم نبودیم ولی بچه ام نبودم ک بگم هیجانه خواب دیدم امام زمان دستشو گرفت ازم دورش کرد گریه میکردم ها بهم گفتن ک تو نگران نباش از این بهتر و برات کنار گداشته شده همونم شد ی عشق خیلی بهتر نصیبم شد 

خواب امام حسینم خیلی میبینم تنها امامی هستن که انقدر عاشقشونم میپرستمشون کفر نباشه از خدا هم بیشتر دوسشون دارم خواب کربلاشو و ضریحشو و گریه هام تو صریح و زیاد دیدم و میبینم اخرین بار کربلا بودم تو خواب کسی نبود بین بین الحرمین بودم ک بدو بدو رفتم سمت ضریح اقا انقدر گریه کردم ک هیچ کس تو حرم نبود روی مزارشون و میتونستم تو خواب ببینم و لمس کنم ک زده بود فرزند امیر امومنین خیلی خواب عجیبی بود

یبارم شب لیله رغائب خواب ی مسجدی و دیدم ک مال حضرت عباسه خیلی حاجت میده ها خیلی طوری ک بابا مامانمو زندگیشونو از این رو ب اون رو کرد 

خواب دیدم ی پارچه سبز انداختم دور علم دسشون  ی نفر اومد ی پسر بچه بهم داد گفت پسرته  ی پسر سفید تپلی شش ماه اسمشو گداشته بودم امیر عباس تو خواب بهم گفتن شوهرت رضا ام منتظرته بیرون 

شاید باورتون نشه اون موقع ۱۸ سالم بود و اصلا دانشگاه نمیرفتم سال ها گذشت من رفتم دانشگاه و پسری عاشقم شد و الان م خودم عاشقشم اما دوریم تو پاراگراف اولم گفتم عشقی ک نصیبم شد همین اقلست حالا این اقا اسمش رضاعه خیلی عجیب بود اون خواب 

همه بم میگن به رضا رسیدی باید اسم پسرتو بزاری امیر عباس

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
این خوابا رو نباید تعریف کرد وگرنه دیگه نمیبینید

ن عزیزم ربطی نداره دلتو صاف کن اتفاقا من اینا رو نشونه نور و حال خوب میبینم 

ی پسری رو خیلی دوست داشتم باهم نبودیم ولی بچه ام نبودم ک بگم هیجانه خواب دیدم امام زمان دستشو گرفت ا ...

چقد قشنگ 😍🥲 ایشالله امیرعباس هم میاد بغلت🤲

خوش بسعادتت من خیلی ساله که دیگه خواب اینجوری ندیدم،خیلی بهشون فکر میکنم اما باید دلت صاف باشه که بیان به خوابت،التماس دعا عزیزم 🌷

چقد قشنگ 😍🥲 ایشالله امیرعباس هم میاد بغلت🤲 خوش بسعادتت من خیلی ساله که دیگه خواب اینجوری ندیدم،خ ...

انقدر من سختی تو زندگیم کشیدم ک خیلی دلشکستگیام زیاده ولی امام حسین بیشترین کسیه ک هوامو داشته ازش بخاه خوابشو ببینی 

میبینیم من ادم مذهبی نیستم اما ب ائمه خیلی اعتقاد دارم ازشون با خلوص نیت بخای میبینی

انقدر من سختی تو زندگیم کشیدم ک خیلی دلشکستگیام زیاده ولی امام حسین بیشترین کسیه ک هوامو داشته ازش ب ...

همین دیگه همین خلوص نیت مهمه،احساس میکنم ندارم این خلوص رو،قبلا خیلی اهل ذکر و قرآن و دعا بودم اما الان همش سرم تو همین گوشی لعنتیه،از دنیا و آخرت دور افتادم

همین دیگه همین خلوص نیت مهمه،احساس میکنم ندارم این خلوص رو،قبلا خیلی اهل ذکر و قرآن و دعا بودم اما ا ...

ن اینطور نیست حتما حکمتی پشتشه❤

ی پسری رو خیلی دوست داشتم باهم نبودیم ولی بچه ام نبودم ک بگم هیجانه خواب دیدم امام زمان دستشو گرفت ا ...

عزیزم به خودت افتخار کن. هر کسی سعادت دیدن این خواب ها رو نداره. برا منم دعا کن.... همونجایی که گفتید یه مسجده ک مال حضرت عباسه... گذرتون افتاد دعام کنید..‌ اسمم زهرا.. ۳۷ ساله ... اصفهان...⚘⚘

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

همین دیگه همین خلوص نیت مهمه،احساس میکنم ندارم این خلوص رو،قبلا خیلی اهل ذکر و قرآن و دعا بودم اما ا ...

منم بخدا قبلنا خیلی بهتر بودم... ولی الان زندگی مزخرفی دارم

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

یعنی میشه خوابهای منم تعبیر شن😔

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا