2777
2789

خودم یه زن عمودارم که بشدت این مدلیه مثلا اگه هرچیزی احتیاج داشته باشه فرقی نمیکنه چی میاددم خونه ما اگه بدی عادت میکنه هرروزمیاد ندی ناراحت میشه میره توکل فامیل ودرهمسایه ابروتومیبره مثلایباردخترش ساعت۱۱صبح زنگ زدسلام سیب زمینی وپیازداری بیام ببرم گفتم ن دوباره۲زنگ زدتخم مرغ داری گفتم ن دوباره ساعت ۵زنگ زدآردداری گفتم ن میگه اخه خواستم کوکودرست کنم وسایلشوندارم😐خب بنده خداوقتی هیچی نداری چرابه ذهنت رسیدکه کوکودرست کنی دوباره۷زنگ زدقرص سردردوالکل داری گفتم ن دوباره ۹زنگیده پنبه داری گفتم ن میگه خاک برسرتون هیچی ندارین که😐بعد قطع کرد 😐😑😶اول تعجب کردم بعد خندم گرفت موندم چی بگم بهشون (همروبجزتخم مرغ داشتیم ازقصدنمیخواستم بدم چون چندوقت قبل شنیده بودم پشتم یه حرفی زده بدم اومدانقدخوبی کردم بهشون اخرشم مزدمواینجوری میدن اینم بگم ازلحاظ مالی وضعشون ازمابهتره از۴نفرشون۳تاشون شاغلن دارن ولی نمودونم چرااینجورین

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

اره یکی از اقواممون بشدت خوبن

پسرشو بچه بازه امروز فهمیدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طولانی میشه بخوام بگم خلاصه بگم رفتن از زبون ما چرت و پرت گفتن نزدیک بود دعوا شه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

وای مردم از خنده،چ طلبکارم هست خاک توسرتون هیچی ندارین🤕،یه تخته شون کم نیست احیانا؟؟؟

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

بعد کنکور برای نوه خاله ام که دوست بودیم و نزدیک بهم تولد گرفتم و بعدش موقع انتخاب رشته دانسگاه کمکش کردم ولی وقتی قبول شد فرهنگیان یه پیام بلند بالا نوشتم و تبریک و اینا ولی اون یه استیکر 👌👌 فرستاد :// 

منم پرستاری دولتی آوردم ولی کلی احساس بدی بهم داد و ناراحتم کرد 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

اره مادرشوهرم ک سالی دوبار میره کربلا بعد کلی تهمت نی زنه زخم زبون نی زنه تیکه میندازه بین بچه ها و زن و شوهراشون دعوا راه میندازه جالبه آخر بجه هاش پشت مادرشون در میان

در کنارش دبی و ترکیه هم میره البته با دختر متاهلش و دوست پسر دخترش.  عالم و آدم فهمیدن ولی فک می کنه هیچکس خبر نداره

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

دوران مجردی عمم میرفت از من بد میگفت پیش زن عموم و عموم 

پسر عموم بهم میگفت عمه اینطور میگه

فک کن حتی لباسایی که تو مجلس عروسی میپوشیدمم ایراد میگرفتو بی حیایی میدونست ببین چقد احمقو لاشی بود که این حرفارو جلو پسرعموم میگفت خب من دوس ندارم پسرمجرد و عموم بفهمه من چی پوشیده بودم 

احمقه نفهم

وای مردم از خنده،چ طلبکارم هست خاک توسرتون هیچی ندارین🤕،یه تخته شون کم نیست احیانا؟؟؟

بخداازعصبانیت داشتم میترکیدم خواستم بهش زنگ بزنم مامانم نذاشت اونموقع مامانش مریض بودگفت ولش کن حق بده وفلان😑

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

به این آدما میگن ادمای سمی فقط باید کنارگذاشتشون من دوتا خاله یه جاری و یه دوست روگذاشتم کنار خیلی خوبه حالا شاید بگید حتما خودت مشکل داشتی اره مشکل من اینه که زامیادی رو میدم ومحبت میکنم طرف هوا ورش میداره شما دیدی یکی زایمان کنه جاریش بره بیمارستان بمونه نه ولی جاریم زایید من رفتم وبعدش پیش مادرشوهرم خودشیرینی مرد منم کلا قطع کردم رابطه رو

شكرگزاري ...معجزه ميكنه
کاش بهش میگفتی خاک توسرت که ادب نداری ...شعور نداری .... وقتی ده باز زنگ زدی گفتم نه یعنی مزاحم نشو ...

همون دقیقا منظورم همین بودحالاوقتی میاددم خونه مستقیم روم نمیشه بابامم میگه کسی اومد همینجوری نفرستش ولی پشت تلفن وقتی بالحن سنگینم میگم ن چرانمیفهمی😶