2777
2789

سلام، من تقریبا دوهفته پیش رفتم دکتر برای عفونت شیاف و قرص داد من استفاده کردم پریود شدم الان تقریبا یه هفته از پریودی میگذره بازم درد دارم رفتم از داروخانه قرص و شیاف خریدم، استفاده کنم اشکال نداره؟؟؟ راهنمایی کنید

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال که ندارع اما ممکنه درمان نشی.چون بدنت شاید جواب نداده به اون دارو.بری دکتر بهتره

ممنون فقط ضرر نداشته باشه، ده ساله عفونت دارم هیچ دارویی اثر نمیکنه

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

من هم خیلی عفونت می کنم اما چیزی که جواب داده روم یه‌حبه سیر ناشتا صبح ها میخورم .با آب.بهتر شدم.بعضی ها چند حبه سیر با آب می جوشونن عصاره شو میخورن.امتحان کن شماهم.

من هم خیلی عفونت می کنم اما چیزی که جواب داده روم یه‌حبه سیر ناشتا صبح ها میخورم .با آب.بهتر شدم.بعض ...

ممنون ان شالله همیشه سلامت باشید امتحان میکنم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

سلام عزیزم خوبید؟ شما عفونتت ن خوب شد؟پیش متخصص عفونی نرفتید؟ من 6سال عفونت دارم ک هرکاری میکنن خوب نمیشم تروخدا اگه جواب گرفتید بهم بگید

سلام عزیزم خوبید؟ شما عفونتت ن خوب شد؟پیش متخصص عفونی نرفتید؟ من 6سال عفونت دارم ک هرکاری میکنن خوب ...

سلام نه هنوز خوب نشدم، پیش متخصص عفونی نرفتم، من درد شدیدی درناحیه کشاله ران دارم، سرخود رفتم داروخانه قرص مترانیدازول و کپسول کلینداماسیون خریدم خوردم خیلی بهترشدم ولی متاسفانه بدنم کهیر زد و خارش گرفت 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
سلام نه هنوز خوب نشدم، پیش متخصص عفونی نرفتم، من درد شدیدی درناحیه کشاله ران دارم، سرخود رفتم داروخا ...

چند وقت درگیری شما؟ ترشح خارش بوی بد چیزی دارید؟ چون منم چند سال درگیرم میخواستم برم متخصص عفونی، چون هرکاری کردم فایده نداشت

چند وقت درگیری شما؟ ترشح خارش بوی بد چیزی دارید؟ چون منم چند سال درگیرم میخواستم برم متخصص عفونی، چو ...

خیلی ساله، ده سال هست، خیلی دکتر رفتم داروهارو میخورم چندروز خوبم باز دوباره شروع میشه،،، بعضی وقت ها بو و خارش و ترشح دارم که باهمین داروهایی که میدن خوب میشه.. ولی درد زیر دل و کشاله ی رانم خوب نمیشه.... داروش برای من همین کلینداماسیون هست که حیف بدنم حساسیت میده..... 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
وای منم عفونت دارم وحشتناک به حدی آب میریزم خودم بشورم میسوزه ازبس خاروندنم زخم شده مجردم هستم هی نم ...

بخشید من قبلا که خارشو ایناداشتم برای ناحیه بیرونی که براثرخارش میسوخت دکتر پمادچشمی فک کنم یک درصد میداد میزدم زود خوب میشد

برام یه صلوات می فرستی🌹😍