2777
2789

خانما من۱۲پذیود شدم یعنی شنبه پنجشنبه پاک شدم دوره هام۳۰روزه یایکی دو روز بیشترم میشه خیلی ببخشید من شب ۱۱و۱۳ رابطه داشتم دوست دارم بچم دختر باشه سوالم اینه ک چجوری از کیت استفاده کنم اگ مثبت شد اقدام داشته باشم یانه 

اگ منفی بود اقدام داشته باشم یانه میشه راهنمایی کنین اولین باره دارم از کیت استفاده میکنم 

‍‍میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت‌ هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱      وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=264543025]قبل از تخمک گذاریت اقدام کن[/QUOTEیعنی اگه منفی بود؟

‍‍میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت‌ هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱      وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴
اولا ایمپو نصب کن  دوما جنسیت با ای وی افم باز دست خداست   منفی بود. یا  به قو ...

اگ کمرنگ بود بایه خط بود اقدام کنم؟