2777
2789
عنوان

کیا دارن فوتبال میبینن؟شمام حرص میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 170 پست
آیا میدانید کشوری که محموله ی خون آلوده به ایدز را وارد ایران کرد،و بیماران بی گناه رو مبتلا کرد،کشو ...

آره عزیزم توهمین قضیه برجام چقدر فرانسه اذیت کردخدابگم چی کارشون نکنه.آمریکاکوتاه اومد این لامصب موش میدووند.

دوست برادر شوهرم سر همون قضیه خونای آلوده ایدز گرفت .چه جوون پاک و نجیبی 😔

خخخ بگو انشالله چهار سال دیگه

انشالله😂

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق آرژانتین بود انصافا مسی هم بعد این همه فوتبال گناه داشت

آره منم دوس داشتم مسی ببره😁

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بازی خفنی بود ولی دلم واسه فرانسه سوخت

دقیقا اونم تیم قوی بود)

ولی مسی اخرین جام جهانیش بود یه جام باید حتماً میگرفت

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بازی خفنی بود ولی دلم واسه فرانسه سوخت

اره من هر وقت تیمی میبازه حالا هر جایی دلم واسه تیم مقابل میسوزه.شوهرم میگه حالا ما چی کار کنیم ؟ میخوای دوتا جام درست کنیم به هر دوبدیم😂

اره دقیقا دوتا تیم هم سطح بودن تو بازی  هم برای باخت فرانسه ناراحت شدم هم برای برد آرژانتین خو ...

وای دقیقا منم مثل شما بودم

دلم نمیخواست مثل مثل نیمار و رونالدو با اشک بره بیرون 

از طرفی فرانسه هم برام نماد امید بود خیلی تلاش کردن دلم میخواست اونام ببرن

کی تموم میشه چون عشقم پای فوتباله هروق تموم شه پیامم میده میخام گوشیمو حالت پرواز بذارم خخ

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن