2777
2789
عنوان

کیا دارن فوتبال میبینن؟شمام حرص میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 170 پست
حوصله دارینا دندونم درد میکنه لباسمو کردم دهنم گاز میگیرم خوب بشه بخابم

آخی عزیزم میخک توخونه داری؟ 

ببین بزار روش یا ی استامینوفن نصف کن بزار روش آروم میکنه مامانم اینکارو کرده.یااگه اسپری لیدوکایین داری اسپری کن روش مواظب باش آب دهنتو قورت ندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تموم شد؟؟؟

پنالتیه

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔
منم دلیل سیاسی دارم فرانسه ..... هست 

جاخالی رو پر کن من چرا نمیفهمم چه فرقی داره😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه نفر تو کوچمون با گوشی داره فوتبال میبینه الان داد زد گفت وااااای چقد بد زددددد از اونور پدرم و داداشام فریاد میکشن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

ولی من واقعا طرفدار فرانسه ام  

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

دیبالاگل کرد آرژانتین جلوئه😁😁😂

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔